Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moment istoric pentru Rusia. Se intampla pentru prima oara dupa 30 de ani

Playtech Playtech,
Moment istoric pentru Rusia. Se intampla pentru prima oara dupa 30 de ani

Pentru prima oara in 30 de ani, Rusia a exportat mai mult aur decat gaz, anunta The Moscow Times, care citeaza rapoarte ale serviciului vamal federal din Rusia, potrivit Mediafax. Moment istoric pentru Rusia Astfel, vanzarile de aur catre cumparatori straini au urcat pana la 3,6 miliardde de dolari in primele 2 luni ale celui . continuă pe Playtech

Moment sfasietor pentru un cuplu de tineri care abia devenisera parinti. Vestea crunta pe care au primit-o la scurt timp dupa nastere

Moment sfasietor pentru un cuplu tanar care si-a luat adio pentru totdeauna de la bebelusul sau cu sindrom Down. Tavia Wolley Franson si sotul ei, Ethan, si-au strans in brate copilul pentru ultima data pe 11 mai, intr-un spital din Provo, oras din Uttah, SUA.

Prognoza ANM pentru marti, 14 iulie 2020. Dupa ploaie vine soare si temperaturi mai ridicate

Dupa o noua avertizare de Cod Galben si cantitati insemnate de precipitatii si fenomene extreme, ANM anunta ca de astazi vremea se va incalzi iar temperaturile aerului vor mai creste. Prognoza ANM pentru marti, 14 iulie 2020 Conform noii prognoze anuntate de ANM, incepand de astazi vremea se va incalzi usor in cea mai mare .

Belgia anunta zero decese pentru prima oara de la izbucnirea pandemiei de coronavirus

Belgia a raportat marti zero decese cauzate de noul coronavirus in ultimele 24 de ore, pentru prima data din 10 martie, reusind sa aduca sub control epidemia dupa ce a devenit tara cu cel mai mare numar de victime raportat la numarul de locuitori, transmite Reuters citata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )