Libnet.ro
UNICEF

05:30

Moment rusinos trait de o prezentatoare din Spania, pe covorul rosu. Ce a patit

Antena3 Antena3,
Moment rusinos trait de o prezentatoare din Spania, pe covorul rosu. Ce a patit

O prezentatoare din Spania a avut parte de un eveniment stanjenitor, in timp ce se afla pe covorul rosu. Adriana Abenia este o prezentatoare spaniola care a ales sa imbrace o rochie neagra. continuă pe Antena3

O prezentatoare celebra a aratat tot pe covorul rosu - FOTO

Momente delicate pe covorul rosu pentru o vedeta a micului ecran. Adriana Albenia, o prezentatoare spaniola, a aratat mai mult decat si-ar fi dorit la premiile GQ de la Madrid, dupa ce rochia i-a jucat o f.

Academia Romana va avea o noua lege - se pregateste covorul rosu pentru Ecaterina Andronescu

In Senatul Romaniei se discuta zilele acestea noua Lege a Academiei Romane AR), initiata de Ecaterina Andronescu, care se pare ca-si pregateste astfel covorul rosu de intrare conform unei surse anonime) in cel mai inalt for national de consacrare, de cercetare stiintifica si creatie, potrivit mic-mic-anc. ro.

Cauza Andriciuc - invocata de Instanta Suprema din Spania

Decizia Curtii Europene de Justitie CJUE) in cazul Andriciuc versus Banca Romaneasca a fost invocata de Instanta Suprema din Spania intr-un dosar deschis de un client impotriva Barclays Bank, ce vizeaza un contract de credit in yeni japonezi. Curtea Suprema de Justitie din Spania a declarat nula clauza de risc valutar din respectivul contract de imprumut, din cauza lipsei de informare. Cauza Andriciuc vizeaza inghetarea cursului CHF intr-un dosar de credit in franci elvetieni CHF). Motivarea Curtii spaniole invoca, de peste zece ori, criteriile din hotararea CJUE pronuntata in 20 septembrie 2017 in cazul Andriciuc. Instanta spaniola considera, printre altele, ca, desi consumatorul mediu poate sa prevada riscul unei anumite cresteri a cursului de schimb fara sa necesite informatii speciale, totusi nu se intampla acelasi lucru cu alte riscuri asociate contractului ipotecar in cauza.

Ti-o vand pe sora mea cu 6.000 de euro. Are 14 ani. Cum actioneaza gruparile mafiote de romani din Spania

Jurnalistii ziarului spaniol ABC au descris intr-un amplu articol practicile unor grupari mafiote de romani din Spania, care cumpara si vand minori pentru cersit. Ei au scris ca, in ora.

Ti-o vand pe sora mea cu 6.000 de euro. Are 14 ani. Cum opereaza mafia romana din Spania

Jurnalistii de la ziarul spaniol ABC au publicat un articol in care dezvaluire practicile unor grupari mafiote de romani din Spania, care cumpara si vand minori pentru cersit. Sunt doua.

Subiectele zilei: Romania dementa: daca ai cazier nu poti fi paznic, dar poti fi la carma tarii; Academia Romana va avea o noua lege -se pregateste covorul rosu pentru Ecaterina Andronescu; Cum au fost puse in circulatie 25.000 de masini dauna totala;

Seful diplomatiei SUA, la Bucuresti, dupa ce achizitia de rachete Patriot a fost boicotata. Ce spun specialistii. Rex Tillerson, seful diplomatiei americane, a avut o vizita de o noapte in Romania la doar o zi dupa ce senatorii PSD, ALDE si UDMR au lipsit de la sedinta in care trebuia aprobat proiectul de lege privind achizitionarea a sapte sisteme de rachete Patriot din SUA. Cum sa cheltuiesti 1,6 milioane de euro, pe an, bani publici, din postura lui David Copperfield. In ultimii cinci ani publicul n-a cunoscut culisele din spatele echipei CSM CSA Steaua EximBank. Logic, de vreme ce insusi creierul operatiunii, Virgil Stanescu a avut o pozitie magica si neclara. Acesta sustine ca el nu este presedinte decat pentru echipa Steaua, dar el apare ca presedinte sectie in actele oficiale si chiar pe siteul clubului Armatei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )