Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momente de groaza pentru un tanar din Bacau. Barbatul a suferit arsuri grave dupa ce bateria de la tigara electronica i-a explodat

Antena3 Antena3,
Momente de groaza pentru un tanar din Bacau. Barbatul a suferit arsuri grave dupa ce bateria de la tigara electronica i-a explodat

Un tanar din Bacau a ajuns la spital cu arsuri grave dupa ce i-a explodat in buzunar bateria de la tigara electronica. Mi-au luat foc si intr-un final au explodat, baterille care le foloseam la tigara. continuă pe Antena3

Tnar de 17 ani, retinut de politie pentru crima din Vama Veche

Un tanar in varsta de 17 ani a fost retinut de politisti, fiind suspectat de implicare in agresiunea ce a produs moartea unui barbat de 34 de ani, din localitatea Tecuci, al carui cadavru a fost descoperit sambata, pe plaja din Vama Veche, informeaza IPJ Constanta, citat de Agerpres.

Tnar de 17 ani, arestat pentru crima din Vama Veche

Un tanar in varsta de 17 ani a fost retinut de politisti, fiind suspectat de implicare in agresiunea ce a produs moartea unui barbat de 34 de ani, din localitatea Tecuci, al carui cadavru a fost descoperit sambata, pe plaja din Vama Veche, informeaza IPJ Constanta, citat de Agerpres. 05 Tribunalul Constanta a decis duminica arestarea preventiva pentru 30 de zile a minorului de 17 ani.

Premii si credite garantate, pentru antreprenori din Romnia

Doua noi facilitati de finantare pentru mici afaceri au fost anuntate de o banca din Romania: antreprenorii romani pot castiga premii de cate 15. 000 de euro, pentru intreprinderi sociale, iar separat tot felul de firme romanesti vor putea accesa noi credite bancare cu garantii europene.

DOCUMENT Senatorii ALDE vor cresterea pedepselor pentru ucidere din culpa, omor sau vatamare corporala

Grupul senatorilor ALDE au depus mai multe amendamente la proiectul PSD de modificare a Codului penal, care va fi dezbatut marti la Comisia speciala parlamentara condusa de Florin Iordache, care se refera la marirea pedepselor pentru infractiuni grave precum omor sau ucidere din culpa, desi acestea nu fac obiectul proiectului de lege care viza modificarea articolelor declarate neconstitionale si transpunerea a doua directive europene.

Cum functioneaza Netflixul pentru jucarii din Romania?

Evertoys e un startup romanesc care functioneaza ca un Netflix pentru piata de jucarii din Romania. Compania imprumuta jucarii copiilor, iar acum a primit si o investitie.

Bugetul UE prevede 25 miliarde euro, sprijin pentru reformele din tarile membre

Comisia Europeana a lansat, la data de 2 mai, propunerea de buget pentru perioada 2021-2027, pe care o considera un raspuns onest la realitatea actuala, in care se asteapta ca Europa sa joace un rol mai important in asigurarea securitatii si a stabilitatii intr-o lume instabila, intr-un moment in care Brexit va lasa un gol considerabil in buget.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )