Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momentul zero al proiectului Timisoara Capitala Culturala Europeana: Am avut o inspiratie de moment

Adevărul Adevărul,
Momentul zero al proiectului Timisoara Capitala Culturala Europeana: Am avut o inspiratie de moment

Timisoara a fost desemnata Capitala Europeana a Culturii in anul 2021. Ideea intrarii Timisoarei in lupta pentru titlul de Capitala Culturala a fost lansata in 25 ianuarie 2010 de fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu. Fostul edil, acum pensionat, a rememorat pentru Adevarul momentul in care a aruncat pe piata ideea candidaturii Timisoarei. Am avut o inspiratie de moment, sustine Ciuhandu. continuă pe Adevărul

Timisoara va fi Capitala Culturala Europeana 2021. Municipiul Baia Mare a ajuns in finala

Municipiul Baia Mare s-a aflat pe lista scurta a competitiei pentru titlul de Capitala Culturala Europeana, fiind in ultimele patru orase din 14 inscrise in concurs.

Timisoara Capitala Culturala. Apelul fostului director al Operei din Viena, timisoreanul Ioan Holender: Sa fim atenti. Exista experiente negative

Unul dintre cei mai infocati sustinatori ai proiectului Timisoara Capitala Culturala Europeana, marele om de cultura Ioan Holender, cel mai longeviv director al Operei de Stat din Viena a salutat desemnarea Timisoarei pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021. Timisoara nu va fi capitala culturala, Timisoara este capitala culturala, a declarat Ioan Holender, care a lansat si un avertisment.

Clujenii asteapta in strada vestea daca orasul lor va fi sau nu Capitala Culturala Europeana in 2021

Clujenii ies vineri, 16 septembrie, in Piata Unirii ca sa astepte impreuna timp de o ora vestea daca orasul lor va fi sau nu viitoarea Capitala Culturala Europeana in 2021. Decizia se va comunica in jurul orei 17.

Timisoara va fi Capitala Culturala Europeana in 2021

Orasul Timisoara a fost desemnat Capitala Europeana a Culturii CEaC) 2021, a anuntat un juriu international delegat al UE, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la Bucuresti, la sediul.

Orasul Timisoara a fost desemnat Capitala Europeana a Culturii 2021

Orasul Timisoara a fost desemnat Capitala Europeana a Culturii CEaC) 2021, a anuntat un juriu international delegat al UE, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la Bucuresti, la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei. In cursa s-au mai aflat orasele Bucuresti, Cluj-Napoca si Baia Mare. Ce a insemnat pentru Sibiu titlul de capitala culturala europeana in 2007 evaluat in bani pentru proiecte, turism si avantaje politice .

Timisoara Capitala Culturala 2021. Directorul Filarmonicii: Vom avea 20.000 de evenimente

Anuntul prin care Timisoara a fost desemnata Capitala Europeana a Culturii in anul 2021 a fost primit cu mare entuziasm la Timisoara. Directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Garboni, a declarat pentru Adevarul ca Timisoara se pregateste sa fie gazda unui numar impresionant de evenimente culturale.

Baia Mare a pierdut competitia pentru titlul de Capitala Culturala Europeana. Timisoara a reusit sa convinga

Baia Mare nu a reusit sa convinga suficient pentru a castiga titlul de Capitala Culturala Europeana, dupa ce a fost selectata in finala alaturi de Cluj, Timisoara si Bucuresti. Timisoara a fost cea care a castigat titlul.

Care oras din Romania va fi Capitala Culturala a Europei in 2021?

Astazi, 16 septembrie, vom afla care oras din Romania - dintre Baia Mare, Bucuresti, Timisoara, Cluj - va fi desemnat Capitala Culturala Europeana in 2021. Veste va fi data in jurul orei 17. 00 de un juriu alcatuit din specialisti europeni si de la Ministerul Culturii.

Timisoara, Capitala Europeana a Culturii in 2021

Municipiul Timisoara a fost desemnat Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anuntat astazi juriul international delegat de Uniunea Europeana, potrivit Digi 24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )