Libnet.ro
UNICEF

16:15

Le Monde, despre campania din Romania: Adevarata batalie se da pe frontul justitiei. Parchetul ii face pe politicieni sa tremure

Antena3 Antena3,
Le Monde, despre campania din Romania: Adevarata batalie se da pe frontul justitiei. Parchetul ii face pe politicieni sa tremure

Alegerile prezidentiale din Romania sunt, pe hartie, dintre cele mai disputate, 14 candidati infruntandu-se duminica in primul tur, dar adevarata batalie are loc pe un alt front, cel al justitiei, comenteaza. continuă pe Antena3

Ion Iliescu, despre campania electorala: Poate cea mai lipsita de relief si cea mai departe de agenda cetatenilor

Ion Iliescu a vorbit pentru Adevarul despre bataliile sale electorale, despre esecurile Partidului Social Democrat la ultimele alegeri prezidentiale si despre campania electorala care tocmai s-a incheiat.

Deutsche Welle: Democratia din Romania, testata la alegeri/ Putin, Erdogan sau Viktor Orban - modele pentru Victor Ponta

Deutsche Welle publica sambata o analiza a contextului politic si a campaniei electorale din Romania, inaintea alegerilor prezidentiale de duminica, pe care le considera a fi un test pentru democratie. Jurnalistii germani scriu ca tara se afla la o rascruce care ar putea afecta restul Europei, iar intrebarea care se pune in acest moment este daca democratia din Romania se afla sub amenintarea putinizarii Europei de Est.

Ce companie vrea sa devina cel mai mare broker de asigurari din Romania

Compania Posta Romania Broker de Asigurare vrea sa ajunga in urmatorul an cel mai mare broker de asigurari din Romania. Astfel, societatea estimeaza ca va obtine aproximativ 2,5 milioane de lei, venituri din comisioanele incasate din distributia contractelor de asigurare.

Producatorii de lapte din Romania risca sa intre in faliment

Aproximativ 30% dintre producatorii de lapte din Romania risca sa intre in faliment. Si asta pentru ca pretul laptelui continua sa scada pe piata internationala. Doar in ultima luna costul de acizitie la.

Enel: Vanzarea activelor din Romania si Slovacia se afla in stadiu avansat

Procesul de vanzare a activelor Enel din Romania si Slovacia este aproape de a fi incheiat, a declarat joi directorul general al grupului, Francesco Starace, care a reiterat ca investitorii interesati pot depune oferte angajante pana la finele lui noiembrie.

Enel: Vanzarea activelor din Romania se afla in stadiu avansat

Directorul general al grupului Enel, Francesco Starace, a declarat, joi, ca procesul de vanzare a activelor Enel din Romania si Slovacia este aproape de a fi incheiat, informeaza Mediafax.

Activele Enel din Romania si Slovacia, aproape de vanzare

Enel este intr-un stadiu avansat in procesul de vanzare a activelor din Romania si Slovacia, a declarat joi directorul general al grupului, Francesco Starace, care a reiterat ca investitorii interesati pot depune oferte angajante pana la finele lui.

Episcopii catolici din Romania ii indeamna pe credinciosi sa nu sarbatoreasca Halloween

Episcopii din toate centrale catolice din Romania ii indeamna pe credinciosi sa nu sarbatoreasca Halloween si sa se concentreze pe cele doua sarbatori catolice importante din 1 si 2 noiembrie. Comisia.

Sorin Ovidiu Vintu si-a facut blog: In urmatoarea postare va voi spune cum este construit sistemul de putere din Romania si cine il conduce cu adevarat

Sorin Ovidiu Vintu si-a facut blog si anunta ca va povesti in urmatoarea postare cum este construit sistemul de putere din Romania si cine il conduce cu adevarat. Avocata acestuia, Angelica Enache, a confirmat pentru HotNews. ro autenticitatea blogului.

Wipro isi extinde operatiunile din Romania si angajeaza 150 de persoane

Compania indiana de servicii software Wipro Ltd a anuntat marti ca intentioneaza sa-si extinda operatiunile din Romania prin angajarea a 150 de persoane pana la finele anului urmator, informeaza publicatia The Economic Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )