Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ion Iliescu, despre campania electorala: Poate cea mai lipsita de relief si cea mai departe de agenda cetatenilor

Adevărul Adevărul,
Ion Iliescu, despre campania electorala: Poate cea mai lipsita de relief si cea mai departe de agenda cetatenilor

Ion Iliescu a vorbit pentru Adevarul despre bataliile sale electorale, despre esecurile Partidului Social Democrat la ultimele alegeri prezidentiale si despre campania electorala care tocmai s-a incheiat. continuă pe Adevărul

Campania electorala din 2014 a fost cea mai linistita din ultimii ani

Campania electorala pentru prezidentiale a fost cea mai linistita din ultimii ani, cu cele mai putine incidente. Cu toate acestea, 50. 000 de politisti au fost mobilizati pentru ziua votului. Ministerul Afacerilor .

Biserica, aliat de nadejne in campania electorala. intalnire cu usile inchise intre Ponta si episcopul Sofronie Drincec

In campania electorala, politicienii cauta aliati din toate directiile. Nu mai este un secret ca Biserica are un cuvant greu, atunci cand vine vorba despre alegeri. Premierul Victor Ponta nu a ratat ocazia de a se intalni cu episcopul ortodox Sofronie Drincec, in timpul vizitei de la Oradea.

SIE: Nu comentam afirmatiile persoanelor implicate in campania electorala. Raspunderea le apartine

Serviciul de Informatii Externe anunta ca nu comenteaza afirmatiile persoanelor implicate in campania electorala, iar raspunderea pentru cele afirmate le revine in totalitate. Serviciul de Informatii Externe.

SIE: Nu comentam afirmatiile persoanelor implicate in campania electorala

Serviciul de Informatii Externe SIE) precizeaza, intr-un comunicat remis Mediafax, ca nu comenteaza afirmatiile persoanelor implicate in campania electorala, in legatura cu scandalul fotografiilor cu Elena Udrea si Alina Bica la Paris.

Calin Popescu Tariceanu: DNA - un nou actor in campania electorala. Electoratul este debusolat

Candidatul independent la Presedintie Calin Popescu-Tariceanu apreciaza ca in campania electorala a intrat un nou actor - Directia Nationala Anticoruptie - care, prin actiunile sale, ar fi debusolat.

Traian Basescu: Serviciile se implica in campania electorala, voi avea o discutie luni, dupa primul tur

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi ca serviciile secrete se implica in campania electorala si a avertizat ca nu va pleca de la Cotroceni pana nu va clarifica acest lucru, urmand sa aiba o discutie cu conducerea acestora luni, dupa primul tur ala alegerilor prezidentiale.

Basescu: Este clar ca serviciile secrete s-au implicat in campania electorala. Pozele cu Udrea, facute cu ajutorul serviciilor franceze

Serviciile secrete s-au implicat im campania electorala din Romania, iar fotografiile cu Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica, la Paris au fost realizate si cu sprijinul serviciilor secrete franceze, a afirmat,.

Basescu: Serviciile secrete s-au implicat in campania electorala. Pe 10 septembrie am chemat sefii SRI si SIE si i-am atentionat

Presedintele Traian Basescu a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca este clar ca serviciile secrete s-au implicat in campania electorala, desi i-a chemat la.

Traian Basescu: Este clar ca serviciile s-au implicat in campania electorala

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca a declarat ca justitia a inlocuit campania electorala, in conditiile in care candidatii la alegerile prezidentiale sunt foarte slabi.

Biserica si campania electorala. Cum s-au implicat preotii din Salaj in politica

Biserica si politica merg, in Salaj, pe drumuri aparent paralele, insa de-a lungul ultimilor ani au fost semnalate cateva cazuri in care cele doua parti s-au intersectat destul de evident, prin implicare preotilor in campania electorala. in plus, o dovada a bunelor relatii dintre preoti si politicieni sunt si banii pompati de autoritati in constructii de biserici.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )