Libnet.ro
UNICEF

21:45

Activele Enel din Romania si Slovacia, aproape de vanzare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Activele Enel din Romania si Slovacia, aproape de vanzare

Enel este intr-un stadiu avansat in procesul de vanzare a activelor din Romania si Slovacia, a declarat joi directorul general al grupului, Francesco Starace, care a reiterat ca investitorii interesati pot depune oferte angajante pana la finele lui. continuă pe Wall-Street Ro

Seful grupului Enel: Vanzarea activelor din Romania si Slovacia se afla in stadiu avansat

Procesul de vanzare a activelor Enel din Romania si Slovacia este aproape de a fi incheiat, a declarat directorul general al grupului, Francesco Starace, care a reiterat ca investitorii interesati pot depune oferte angajante pana la finele lui noiembrie.

Enel: Vanzarea activelor din Romania se afla in stadiu avansat

Directorul general al grupului Enel, Francesco Starace, a declarat, joi, ca procesul de vanzare a activelor Enel din Romania si Slovacia este aproape de a fi incheiat, informeaza Mediafax.

Sorin Ovidiu Vintu si-a facut blog: In urmatoarea postare va voi spune cum este construit sistemul de putere din Romania si cine il conduce cu adevarat

Sorin Ovidiu Vintu si-a facut blog si anunta ca va povesti in urmatoarea postare cum este construit sistemul de putere din Romania si cine il conduce cu adevarat. Avocata acestuia, Angelica Enache, a confirmat pentru HotNews. ro autenticitatea blogului.

Castelul Huniazilor, primul obiectiv din Romania prezent la un targ cu o aplicatie pentru tur virtual

Castelul Corvinilor Huniazilor) este primul monument istoric din Romania care participa la un targ international de turism cu o aplicatie prin care vizitatorii care au smartphone pot scana un cod QR de pe materialele promotionale si pot beneficia.

REVISTA PRESEI: Locul din Romania in care nimeni nu vrea sa munceasca

Adevarul prezinta locul in care nimeni nu vrea sa munceasca si toti traiesc din banii statului. Capital arata ca restantele la credite lovesc si piata asigurarilor. Gandul spune ca vocea feminismului din Romania demonteaza tehnicile de seductie electorala ale Elenei Udrea si ale Monicai Macovei. Wall-Street anunta ca romanii vorbesc de trei ori mai mult la telefon. Evenimentul Zilei scrie despre ipocrizia primarului milionar Robert Negoita, care nu si-a platit taxele locale. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Ioan Niculae este nemultumit de presedintele FRF.

VIDEO IT-ul, singurul domeniu din Romania fara someri. Cat poate castiga un informatician cu experienta intr-un an

Singurul domeniu din Romania in care nu exista someri este IT-ul. Informaticienii sunt cel mai performant produs romanesc, spun strainii care vin sa-i angajeze pentru salarii cu multe zerouri.

VIDEO IT-ul, singurul domeniu din Romania fara someri. Cat poate castiga intr-un an un informatician cu experienta

Singurul domeniu din Romania in care nu exista someri este IT-ul. Informaticienii sunt cel mai performant produs romanesc, spun strainii care vin sa-i angajeze pentru salarii cu multe zerouri.

Costul redus al terenurilor agricole din Romania ii atrage pe investitori

Fondurile care investesc in terenurile agricole din Romania platesc un pret mult mai mic decat in Germania si Marea Britanie, in timp ce potentialul de crestere a productiei este mult mai mare, informeaza Bloomberg.

Ce companie vrea sa devina cel mai mare broker de asigurari din Romania

Compania Posta Romania Broker de Asigurare vrea sa ajunga in urmatorul an cel mai mare broker de asigurari din Romania. Astfel, societatea estimeaza ca va obtine aproximativ 2,5 milioane de lei, venituri din comisioanele incasate din distributia contractelor de asigurare.

Episcopii catolici din Romania ii indeamna pe credinciosi sa nu sarbatoreasca Halloween

Episcopii din toate centrale catolice din Romania ii indeamna pe credinciosi sa nu sarbatoreasca Halloween si sa se concentreze pe cele doua sarbatori catolice importante din 1 si 2 noiembrie. Comisia.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )