Libnet.ro
UNICEF

06:00

Enel: Vanzarea activelor din Romania se afla in stadiu avansat

România Liberă România Liberă,
Enel: Vanzarea activelor din Romania se afla in stadiu avansat

Directorul general al grupului Enel, Francesco Starace, a declarat, joi, ca procesul de vanzare a activelor Enel din Romania si Slovacia este aproape de a fi incheiat, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Seful grupului Enel: Vanzarea activelor din Romania si Slovacia se afla in stadiu avansat

Procesul de vanzare a activelor Enel din Romania si Slovacia este aproape de a fi incheiat, a declarat directorul general al grupului, Francesco Starace, care a reiterat ca investitorii interesati pot depune oferte angajante pana la finele lui noiembrie.

Activele Enel din Romania si Slovacia, aproape de vanzare

Enel este intr-un stadiu avansat in procesul de vanzare a activelor din Romania si Slovacia, a declarat joi directorul general al grupului, Francesco Starace, care a reiterat ca investitorii interesati pot depune oferte angajante pana la finele lui.

O noua meserie in Romania! Afla care e

Codul ocupational din Romania va fi completat cu o noua meserie. Este vorba despre de specialistul in domeniul securitatii cibernetice, meserie pentru care se lucreaza in prezent la intocmirea fisei postului, urmand sa i se stabileasca apoi si standarde salariale.

Ce companie vrea sa devina cel mai mare broker de asigurari din Romania

Compania Posta Romania Broker de Asigurare vrea sa ajunga in urmatorul an cel mai mare broker de asigurari din Romania. Astfel, societatea estimeaza ca va obtine aproximativ 2,5 milioane de lei, venituri din comisioanele incasate din distributia contractelor de asigurare.

Episcopii catolici din Romania ii indeamna pe credinciosi sa nu sarbatoreasca Halloween

Episcopii din toate centrale catolice din Romania ii indeamna pe credinciosi sa nu sarbatoreasca Halloween si sa se concentreze pe cele doua sarbatori catolice importante din 1 si 2 noiembrie. Comisia.

Sorin Ovidiu Vintu si-a facut blog: In urmatoarea postare va voi spune cum este construit sistemul de putere din Romania si cine il conduce cu adevarat

Sorin Ovidiu Vintu si-a facut blog si anunta ca va povesti in urmatoarea postare cum este construit sistemul de putere din Romania si cine il conduce cu adevarat. Avocata acestuia, Angelica Enache, a confirmat pentru HotNews. ro autenticitatea blogului.

Wipro isi extinde operatiunile din Romania si angajeaza 150 de persoane

Compania indiana de servicii software Wipro Ltd a anuntat marti ca intentioneaza sa-si extinda operatiunile din Romania prin angajarea a 150 de persoane pana la finele anului urmator, informeaza publicatia The Economic Times.

Castelul Huniazilor, primul obiectiv din Romania prezent la un targ cu o aplicatie pentru tur virtual

Castelul Corvinilor Huniazilor) este primul monument istoric din Romania care participa la un targ international de turism cu o aplicatie prin care vizitatorii care au smartphone pot scana un cod QR de pe materialele promotionale si pot beneficia.

REVISTA PRESEI: Locul din Romania in care nimeni nu vrea sa munceasca

Adevarul prezinta locul in care nimeni nu vrea sa munceasca si toti traiesc din banii statului. Capital arata ca restantele la credite lovesc si piata asigurarilor. Gandul spune ca vocea feminismului din Romania demonteaza tehnicile de seductie electorala ale Elenei Udrea si ale Monicai Macovei. Wall-Street anunta ca romanii vorbesc de trei ori mai mult la telefon. Evenimentul Zilei scrie despre ipocrizia primarului milionar Robert Negoita, care nu si-a platit taxele locale. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Ioan Niculae este nemultumit de presedintele FRF.

Cum poate prabusi economia slaba sistemul bancar solid din Romania

Desi unele banci prezente pe piata din Romania nu au trecut testul de stres efectuat de BCE, bancherii avertizeaza ca ar trebui sa fim mai ingrijorati de faptul ca economia nu da semne de redresare. Stagnarea economica va avea impact si asupra sistemului bancar.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )