Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mondex si Jolidon, companiile cu cele mai mari datorii la stat din industria textila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mondex si Jolidon, companiile cu cele mai mari datorii la stat din industria textila

Mondex si Jolidon, producatori romani de ciorapi, respectiv lenjerie intima, sunt companiile din industria textila cu cele mai mari datorii la stat, de pana la patru milioane de euro, potrivit portalului juridic termene. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Aproape jumatate din unitatile de invatamant brailene nu au autorizatie de functionare. Cele mai mari probleme sunt in mediul rural

Apropierea inceperii noului an scolar scoate, din nou, in evidenta la Braila starea precara in care se gasesc numeroase unitati de invatamant. Potrivit evidentelor Directiei de Sanatate Publica, din cele 283 de institutii de invatamant prescolar, primar, gimnazial, liceal, postliceal si universitar, au obtinut autorizatie sanitara de functionare doar 157.

Piata RCA: Cele mai mari procente de dosare intarziate la plata sunt la City Insurance (80,63%), Carpatica Asig (80,11%) si Asirom VIG

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a realizat, in premiera, o analiza aprofundata a modului de solutionare a dosarelor de dauna aferente politelor auto obligatorii RCA deschise de societatile de asigurare in semestrul II al anului 2015.

Cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC

Daca nu esti dispus sa achiti sute de lei pentru titlurile de pe piata, iti recomandam cateva dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Un joc nu trebuie neaparat sa coste sute de lei pentru a oferi o experienta de calitate. Unele dintre cele mai bune titluri sunt oferite [].

Cele mai celebre sprancene din lume

Vedetele din lumea fimului, a muzicii sau a industriei modei au trasat, in ultimul secol, trendurile in cee ce priveste forma sprancenelor. Stilurile s-au schimbat de la o decada la alta, de la sprancenele perfect arcuite, la cele dese, apoi la cele decolorate si, in prezent, mergand pe o directie cat mai naturala. Iata care sunt cele mai celebre sprancene din lume.

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Alexandrion a oficializat parteneriatul cu divizionara secunda, ASU Poli Timisoara (VIDEO)

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Grupul Alexandrion a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal a suporterilor timisoreni, ASU Poli Timisoara. Sub.

Romania, laudata pentru tinerii anteprenori din industria high-tech: Tara noastra s-ar putea transforma dintr-una din cele mai sarace tari europene in centrul acestei industrii in UE

Cand vine vorba de unul dintre cele mai promitatoare locuri pentru tehnologia si anteprenoriat, putine persoane din lume ar mentiona Romania. Publicatia QZ, insa, a facut un elogiu evolutiei t.

Romania, laudata pentru tinerii anteprenori din industria high-tech: Tara noastra s-ar putea transforma dintr-una din cele mai sarace tari europene in centrul acestei industrii in UE

Cand vine vorba de unul dintre cele mai promitatoare locuri pentru tehnologia si anteprenoriat, putine persoane din lume ar mentiona Romania. Publicatia QZ, insa, a facut un elogiu evolutiei t.

FOTO Una dintre cele mai renumite trupe de teatru stradal din Europa si-a trimis dragonul de 5 metri la Bistrita

Un dragon urias, care trecea de 5 metri a acaparat vineri seara strazile din centrul istoric al Bistritei. Creatura a fost adusa tocmai din Spania, de la una dintre cele mai renumite trupe de teatru stradal din Europa. Momentul este parte din Targul Mare al Bistritei si va fi cu repetitie in urmatoarele doua zile.

Vrei o vacanta linistita? Iata care sunt cele mai sigure destinatii din lume

Dezastrele naturale, cum a fost cutremurul recent din Italia, nu ar trebui sa ne descurajeze sa calatorim, mai ales ca exista locuri privilegiate in care putem merge linistiti. Iata, asadar, care sunt cele mai sigure destinatii din lume, cu risc minim.

Cele mai frumoase parcuri din lume: oaze de relaxare si muzee in aer liber care atrag milioane de turisti in fiecare an VIDEO

Parcurile din marile aglomerari urbane au un rol extrem de important, oferind locuitorilor spatiul atat de necesar pentru relaxare. in timp ce unele sunt adevarate gradini cu vegetatie luxurianta si aranjamente florale spectaculoase, altele par adevarate muzee in aer liber. Iata cateva dintre cele mai frumoase parcuri din toata lumea, recomandate de publicatia Business Insider.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )