Libnet.ro
UNICEF

15:45

Money.ro: Traian Basescu, interceptat in dosarul lui Sorin Blejnar

Hotnews Hotnews,
Money.ro: Traian Basescu, interceptat in dosarul lui Sorin Blejnar

Portalul Money. ro a difuzat vineri transcrierea unei interceptari dintr-un dosar instrumentat pe numele lui Sorin Blejnar, in care apare presedintele Traian Basescu, intr-o discutie cu fostul sef al ANAF. Potrivit sursei citate, convorbirea telefonica a avut loc in septembrie 2010 si se regaseste la dosarul in care Blejnar a fost trimis in judecata, de procurorii DIICOT, pentru favorizarea infractorului. continuă pe Hotnews

Money.ro: Traian Basescu INTERCEPTAT in dosarul lui Blejnar.

Presedintele Romaniei Traian Basescu a fost interceptat in timp ce primea informari de la fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar. Discutia a avut loc in septembrie 2010 si se regaseste la dosarul in care Blejnar a fost trimis in judecata, de procurorii DIICOT, pentru favorizarea infractorului, potrivit money. ro. Fostul sef al ANAF este in continuare cercetat de DNA pentru trafic de influenta, intrucat mai multe convorbiri interceptate in acest dosar conduc la ideea ca ar fi comandat subalternilor .

Money.ro: Traian Basescu INTERCEPTAT in dosarul lui Blejnar. ...

UPDATE Procurorul de caz in dosarul in care este cercetat Blejnar se afla printre candidatii la functia de procuror sef al DNA, potrivit Realitatea TV. Administratia Prezidentiala a anuntat ca va emite in curand un comunicat de presa. Presedintele Romaniei Traian Basescu a fost interceptat in timp ce primea informari de la fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar. Discutia a avut loc in septembrie 2010 si se regaseste la dosarul in care Blejnar a fost trimis in judecata, de procurorii DIICOT, .

Traian Basescu INTERCEPTAT in dosarul lui Blejnar. ...

UPDATE Copiile cu interceptarile din dosarul lui Sorin Blejnar ar fi fost facute de procurorul DIICOT Brasov Marian Drilea, prietenul lui Victor Ponta, de care s-a apropiat prin pasiunea comuna: piloti de curse auto. Ponta ar fi primit xerocopiile din dosarul Blejnar inca din septembrie, cand incerca sa-l instaleze pe Drilea pe postul de sef al DNA, spun surse judiciare. Dupa ce Comisia Europeana a impus criterii clare de selectie pentru functiile de procuror general si de sef DNA , Marian .

Basescu, INTERCEPTAT in cel mai controversat dosar. Blejnar ii RAPORTA situatia datornicilor la stat

La fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, nu intervenea numai fratele presedintelui, Mircea Basescu, ci si presedintele Romaniei, Traian Basescu, arata Razvan Dumitrescu in editia de vineri seara a emisiunii.

INTERCEPTARE TRAIAN BASESCU- SORIN BLEJNAR. VEZI Raspunsul Administratiei Prezidentiale.

Administratia Prezidentiala a dat un raspuns, vineri seara, referitor la aparitia in presa a interceptarii unor convorbiri telefonice dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Sorin Blejnar. In comunicatul de presa remis Romania libera, Administratia Prezidentiala confirma autenticitatea stenogramei. Este vorba despre trei interceptari telefonice dintre domnul presedinte Traian Basescu si domnul Sorin Blejnar; .

Surse: Stenogramele I si II ale interceptarilor telefonice dintre Sorin Blejnar si Traian Basescu

HotNews a intrat in posesia stenogramelor 1 si 3 ale interceptarilor telefonice dintre Sorin Blejnar si Traian Basescu. In prima convorbire, Blejnar suna la presedintie ca sa se intereseze in ce forma poate sa-i trimita un material. Din cea de-a treia convorbire aflam ca Blejnar vroia sa-i ceara presedintelui un sfat, dar acesta il trimite sa discute mai intai cu autoritatile care pot lua decizii: premierul si ministrul de finante. Blejnar: Domnule presedinte, as dori sa discut si eu cu dumneavoastra un minut. Basescu: Deci discuta neaparat cu premierul, cu ministrul de Finante si dupa ce ei au o idee, daca vreti o parere de la mine, bine, daca nu. , se arata in stenograma.

FOTO: Traian Basescu, la Congresul PPE si la intalnirile cu Merkel, Rajoy, Spindelegger si ...

Presedintele Traian Basescu a participat, miercuri, in calitate de invitat, la Congresul de la Bucuresti al Partidului Popular European. Tot miercuri a avut loc intalnirea bilaterala dintre Traian Basescu si cancelarul Germaniei Angela Merkel. In plus, Traian Basescu s-a intalnit si cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy, cu vicecancelarul si ministrul austriac de Externe, Michael Spindelegger, precum si cu Yevgenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei, Iulia Tymoshenko. Congresul .

CONGRES PPE la Bucuresti. Elena Udrea: Domnului Ponta i-ar fi placut ca Traian Basescu sa ...

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, ca premierului Victor Ponta i-ar fi placut ca presedintele Traian Basescu sa nu se intalneasca cu liderii europeni Angela Merkel si Manuel Durao Barroso. Eu cred ca este lamurit acest aspect. Nici nu cred ca acesta a fost sensul, ca s-ar incalca Constitutia si ar fi motiv de suspendare. Domnul Ponta a si recunosc ca l-a luat gura pe dinainte. I-ar fi placut domnului Ponta ca Traian Basescu sa nu fie langa Angela Merkel, langa .

Presedintele PPE: Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu

Noul presedintele presedinte ales al PPE, Wilfried Martens, a declarat joi ca ar fi o greseala redeschiderea unei actiuni impotriva lui Traian Basescu. Acesta s-a aratat convins ca au fost create conditiile.

Traian Basescu a discutat cu Mihail Saakasvili despre proiectul energetic AGRI si despre orientarea pro-europeana a Georgiei

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit joi, la Cotroceni, cu liderul georgian Mihail Saakasvili. In cadrul reuniunii, cei doi sefi de stat au discutat, printre altele, despre situatia proiectelor energetice care preocupa cele doua state, presedintele Basescu precizand ca este asteaptat studiul de fezabilitate pentru proiectul AGRI, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele Saakasvili a afirmat ca noul Guvern al Georgiei va mentine orientarea pentru integrare in NATO si UE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )