Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Macovei: Crin Antonescu si Victor Ponta sunt profund nocivi, cariera lor politica trebuie sa se incheie

B1 B1,
Monica Macovei: Crin Antonescu si Victor Ponta sunt profund nocivi, cariera lor politica trebuie sa se incheie

Crin Antonescu si Victor Ponta sunt profund nocivi, iar cariera lor politica trebuie sa se incheie, este opinia politica a Monicai Macovei, expusa pe blogul sau personal. Crin Antonescu nu mai. continuă pe B1

LIVE TEXT Crin Antonescu, despre raportul Comisiei Rosia Montana: Acord de respingere a proiectului actual; se deschid posibilitatile catre o legislatie sanatoasa/ Ponta: Pozitia comuna a USL este de a respinge proiectul de lege

Liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta sustine declaratii de presa la finalul unei reuniuni USL. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii .

Crin Antonescu, despre raportul Comisiei Rosia Montana: Acord de respingere a proiectului actual si recomandari pentru o legislatie care sa sustina exploatarea resurselor in conditii favorabile Romaniei

PSD si PNL au convenit sa ca legea privind exploatarea miniera de la Rosia Montana sa primeasca raport de respingere in comisia parlamentara, urmand insa ca raportul sa contina o serie de recomandari pentru crearea unui nou cadrul legislativ, care sa nu blocheze dezvoltarea economica si sa sustina exploatarea resurselor in conditii favorabile pentru Romania, au anuntat luni liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta, intr-o conferinta comuna de presa. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii .

Victor Ponta: Daca Antonescu vrea sa fie presedinte, trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD. / Nu s-a schimbat nimic la DNA dupa plecarea lui Daniel Morar. Se fluiera intr-o singura directie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara,Antonescu depinde in primul rand de capacitatea acestuia de a obtine voturi si a atentionat ca este posibil ca liderii locali PSD sa nu se mai implice in sustinerea lui daca Antonescu va continua sa vorbeasca de rau PSD. Pe de alta parte, Ponta a declarat ca spera ca DNA sa se schimbe dupa plecarea lui Daniel Morar, in sensul de a fi condamnate toate actele de coruptie indiferent de zona politica in care sunt identificate, dar ca, din pacate, nu vede la Antena 3, ca ca alegerea ca presedinte al tarii a lui Crin nicio schimbare in acest sens, potrivit Mediafax.

Ponta: Crin Antonescu este candidatul USL.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca dusmanul comun al USL este la Cotroceni, iar candidatul Uniunii la prezidentiale este Crin Antonescu. Vom avea candidat unic al USL pe Crin Antonescu. Dusmanul comun al USL, nu doar al Romaniei, este la Cotroceni, nu a plecat Traian Basescu. Nimic nu mi se pare mai important decat sa scapam tara de Traian Basescu, a spus seful Executivului. Citeste si: Antonescu: Basescu are dreptate: PSD nu are sanse la Cotroceni, fara PNL.

Ponta: Crin Antonescu, daca vrea sa fie presedinte, trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD

Prim-ministrul Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat PSD), a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca o posibila alegere a lui Crin Antonescu in functia suprema in stat depinde intr-o mare masura de capacitatea acestuia de a obtine voturi, precum si sa nu vorbeasca de rau PSD, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Daca Antonescu vrea sa fie presedinte trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD

Alegerea ca presedinte al tarii a lui Crin Antonescu depinde in primul rand de capacitatea acestuia de a obtine voturi, a afirmat duminica premierul Victor Ponta. Alegerile prezidentiale vor fi extrem de.

Basescu: Victor Ponta nu are nici o sansa sa fie presedintele Romaniei. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca ar fi existat planul unei campanii de denigrare a lui, insa presedintele liberal Crin Antonescu nu ar fi implicat in ea. Cititi declaratiile presedintelui, in format LIVE TEXT: -Cred ca pozitia PNL a fost corecta, presupunand ca ar fi fost adevarate acele docuemte, in mod cert un candidat nu se ocupa de plati. Nu a fost o campanie prezidentiala. -Nu am nici un motiv sa suspectez ca ar fi fost implicat Crin Antonescu in .

VIDEO. Basescu: Victor Ponta nu are nici o sansa sa fie presedintele Romaniei. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta nu are nici o sansa la prezidentiale, daca USL se va rupe si ca este mai probabil un scenariu in care, daca USL se destrama, Antonescu sa fie sustinut in turul doi de toate partidele de dreapta. Traian Basescu sustine ca USL nu se va rupe, intrucat PSD nu are de castigat din acest lucru: PSD, daca se rupe de liberali, nu castiga prezidentialele. Ei Crin Antonescu si Victor Ponta, n. red. ) se joaca acum .

Crin Antonescu, intrebat daca a discutat cu conducerea PNL despre documentul guvernului care anunta geruri mari: Ce, credeti ca zicem poezii de Alecsandri cu Chitoiu acolo?

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat luni seara ca nu stie nimic despre existenta vreunui document guvernamental care anunta geruri mari in perioada urmatoare, document negat de altfel si de premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Hidroelectrica, listata la Bursa anul viitor.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca, in 2014, si compania Hidroelectrica va fi listata la bursa. Citeste si: Ponta: Crin Antonescu este candidatul USL Romgaz e prima companie romaneasca care se listeaza la Bursa de la Londra. 15% din actiunile Romgaz au adus aproape 400 de milioane de euro. Romgaz valoreaza aproape 4 miliarde de euro, a spus Victor Ponta. Citeste si: ROMGAZ, listata pe BURSA de la Londra. Ialomiteanu: Sper sa nu avem un nou esec al .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )