Libnet.ro
UNICEF

05:30

Elena Udrea saluta decizia CCR privind interceptarile

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea saluta decizia CCR privind interceptarile

Incriminata de probele obtinute in urma interceptarilor in dosarele Microsoft si Gala Bute, Elena Udrea a tinut sa salute decizia Curtii Constitutionale care pune in afara legii interceptarile facute de SRI in dosarele penale. continuă pe Adevărul

Tariceanu, Basescu si o membra a Uniunii Judecatorilor saluta decizia CCR privind interceptarile

Calin-Popescu Tariceanu, Traian Basescu si Dana Garbovan, membra a Uniunii Nationale a Judecatorilor, considera ca decizia CCR privind interceptarile SRI in justitie este corecta si normala. Presedintele Senatului a spus ca decizia Curtii pune lucrurile intr-un fagas corect, iar Basescu, a declarat ca era necesara interventia CCR. Dana Garbovan, membra a Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, a apreciat ca aceasta este un pas spre normalitate.

Decizia CCR privind interceptarile este fireasca, spune presedintele UDMR, Kelemen Hunor

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat vineri, la Oradea, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) privind interceptarile convorbirilor folosite in dosarele penale este fireasca si pune lucrurile pe un fagas normal.

Dosarele DNA, aruncate in aer de decizia CCR privind interceptarile. Kovesi: Avem nevoie de fonduri suplimentare

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca SRI nu este instrument de cercetare penala, prin urmare nu poate face interceptari in dosarele aflate pe rolul instantelor. Imediat dupa anunt, DNA si.

and Sedinta CSAT, in urma deciziei CCR privind interceptarile

Consiliul Suprem de Aparare a and Tarii se va reuni vineri intr-o sedinta, in urma deciziei Curtii Constitutionale privind interceptarile.

and Sedinta CSAT, in urma deciziei CCR privind interceptarile

ACTUALIZARE 11:26 Ciolos: OUG privind interceptarile reprezinta o solutie de moment; important e sa nu se opreasca cercetarile in justitie Ordonanta de urgenta privind interceptarile reprezinta o solutie de moment, important fiind sa nu se intrerupa cercetarile in justitie, a declarat vineri premierul Dacian Ciolos.

Sedinta CSAT, in urma deciziei CCR privind interceptarile

ACTUALIZARE 11:26 Ciolos: OUG privind interceptarile reprezinta o solutie de moment; important e sa nu se opreasca cercetarile in justitie Ordonanta de urgenta privind interceptarile reprezinta o solutie de moment, important fiind sa nu se intrerupa cercetarile in justitie, a declarat vineri premierul Dacian Ciolos.

Reactiile DNA si DIICOT, dupa motivarea CCR privind interceptarile facute de SRI in dosare penale: Este nevoie de 330 de politisti si de 30.415.000 de euro

Conducerea DNA explica, printr-un comunicat de presa, care sunt efectele deciziei CCR privind interzicerea realizarii interceptarilor de catre SRI, sustinand ca hotararea va impune detasarea, in cadrul DNA, a 130 de politisti, dar si cheltuieli de aproximativ 10. 000 de euro. La randul sau, DIICOT arata ca are nevoie de 20 de milioane de euro si 200 de politisti.

Laura Codruta Kovesi, dupa decizia CCR privind interceptarile: Lupta anticoruptie va continua, insa va exista o incetinire cauzata de lipsa de resurse. Vreau sa le promit cetatenilor ca nu ne lasam

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi a declarat miercuri seara la Digi24 ca in urma deciziei CCR - prin care a fost declarat neconstitutional un articol din Codul de procedura penala care permitea SRI sa faca interceptari in dosarele instrumentate de DNA si alte parchete - institutia pe care o conduce are nevoie de aproximativ 130 de politisti si 10 milioane de euro, in conditiile in care i se permite sa utilizeze infrastructura existenta. Sefa DNA a dat asigurari ca lupta anticoruptie va continua aratand insa ca va exista o incetinire a instrumentarii dosarelor cauzata de lipsa de resurse. Intrebata daca, in contextul evenimentelor recente, se simte singura, Kovesi a afirmat ca, in calitate de sef de institutie, ii are alaturi pe colegii sai, si ca sunt foarte multi cetateni care sunt alaturi de noi in ceea ce facem. Sunt foarte multi sefi de institutii care sunt alaturi de noi. Asa ca nu, nu ne simtim singuri. O sa ne facem treaba, un pic mai greu, dar o sa facem treaba. Vreau sa le promit cetatenilor ca nu ne lasam. Kovesi: Anumite persoane care sunt implicate in dosare DNA au invocat deja aceasta exceptie.

Oprescu ar putea fi primul suspect celebru care beneficiaza de decizia CCR privind interceptarile

Primarul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu ar putea fi primul suspect celebru care sa beneficieze in urma deciziei CCR privind interceptarile. Sorin Oprescu planuieste sa conteste toate probele.

CSAT se reuneste vineri pentru a discuta implicatiile deciziei CCR privind interceptarile

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a fost convocat pentru vineri de catre presedintele Klaus Iohannis, subiectul sedintei fiind decizia Curtii Constitutionale privind neconstitutionalitatea interceptarilor facute de SRI in dosarele penale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )