Libnet.ro
UNICEF

00:07

Monica Macovei: Liviu Dragnea a inceput sa racoleze alesi locali pentru PSD si vrea sa schimbe legea care ii sta in cale

Hotnews Hotnews,
 Monica Macovei: Liviu Dragnea a inceput sa racoleze alesi locali pentru PSD si vrea sa schimbe legea care ii sta in cale

Europarlamentarul Monica Macovei afirma ca Liviu Dragnea vrea sa legalizeze o ilegalitate prin ordonanta care va permite alesilor locali sa isi decida apartenenta politica. continuă pe Hotnews

VIDEO Liviu Dragnea: Ordonanta privind apartenenta politica a alesilor locali ar putea fi aprobata pana la sfarsitul lui august

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat sambata, la Bistrita, ca ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica ar putea fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni.

Liviu Dragnea: Ordonanta de urgenta care le permite alesilor locali sa schimbe partidul fara sa-si piarda mandatul, gata pana la finalul acestei luni

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Bistrita, ca ordonanta de urgenta care le permite alesilor locali sa schimbe partidul fara sa-si piarda mandatul va fi gata pana la finalul lunii august. El a precizat ca a fost determinat sa propuna aceasta ordonanta de urgenta de numeroasele blocaje din consiliile locale si judetene din tara.

Liviu Dragnea : Legea electorala trebuie schimbata

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, vineri, la Suceava, ca organizarea de alegeri parlamentare anticipate, anul viitor, nu este oportuna, insa trebuie schimbata actuala lege electorala pentru a nu se ajunge in situatia din prezent in care Legislativul are 588 de alesi.

Liviu Dragnea: Legea electorala trebuie schimbata

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, vineri, la Suceava, ca organizarea de alegeri parlamentare anticipate, anul viitor, nu este oportuna, insa trebuie schimbata actuala lege electorala pentru a nu se ajunge din nou la situatia din prezent in care Legislativul are 588 de alesi.

Liviu Dragnea propune ca alesii sa-si poata schimba partidul fara a-si pierde mandatul

Alesii locali si-ar putea schimba culoarea politica fara sa-si mai piarda mandatul. Asta daca propunerea vicepremierului Liviu Dragnea va fi acceptata de coalitia de la guvernare. Dragnea a declarat ca in.

Monica Macovei il provoaca pe Victor Ponta la o dezbatere publica. Credeti ca va poate reprezenta un presedinte las, care fuge de dezbateri?

Monica Macovei, candidat independent la prezidentiale, il provoaca pe Victor Ponta, candidatul PSD, la o dezbatere publica despre directia si viitorul Romaniei, potrivit unui comunicat de presa.

Ion Cristoiu sustine ca exista o intelegere intre Vasile Blaga si Monica Macovei

Ion Cristoiu sustine ca exista o intelegere in liderul PDL Vasile Blaga si Monica Macovei, care de curand si-a anuntat candidatura la prezidentiale, fara a parasi partidul, scrie Stiripesurse. Eu am.

Ion Cristoiu sustine ca exista o intelegere intre Vasile Blaga si Monica Macovei. Europarlamentarul PDL: M-am inscris pentru a castiga(VIDEO)

Ion Cristoiu sustine ca exista o intelegere in liderul PDL Vasile Blaga si Monica Macovei, care de curand si-a anuntat candidatura la prezidentiale, fara a parasi partidul, scrie Stiripesurse. Eu am.

Premierul Victor Ponta si Liviu Dragnea au semnat contracte de finantare de 25 milioane de lei in judetul Satu Mare

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au semnat sambata, in judetul Satu Mare, 53 de contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala, in valoare de 25 milioane de lei, destinate. Cei doi au participat si la predarea a 10 microbuze scolare achizitionate de minister.

Contracte de finantare pentru lucrari publice in valoare de 8,5 milioane de lei, semnate la Bistrita de vicepremierul Liviu Dragnea

Sambata, vicepremierul Liviu Dragnea a semnat contracte de finantare pentru lucrari publice in valoare de 8,5 milioane de lei. Acestea vizeaza modernizari de drumuri, dar si canalizare si aductiune de apa in comunele si orasele din Bistrita-Nasaud.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )