Libnet.ro
UNICEF

19:31

Monica Macovei: Eu nu m-am rafuit cu nimeni din partide in aceasta procedura

Adevărul Adevărul,
Monica Macovei: Eu nu m-am rafuit cu nimeni din partide in aceasta procedura

Sefa Comisiei de etica a ARD, Monica Macovei, a sustinut, sambata, ca nu s-a rafuit cu nimeni din partidele componente ale Aliantei, punctand ca aceia care au primit aviz negativ din partea forului si acum o acuza arata, de fapt, succesul si eficienta comisiei. continuă pe Adevărul

Monica Macovei: Directorul executiv al Agentiei Europene de Mediu ar trebui sa demisioneze

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat ca directorul executiv al Agentiei Europene de Mediu EEA) ar trebui sa isi dea demisia, dupa ce Parlamentul European a acordat descarcarea de gestiune a EEA desi Macovei insistase ca acest lucru nu ar trebui sa se intample.

Ivan: Monica Macovei a mintit Parlamentul European si a provocat prejudicii de imagine Romaniei

Monica Macovei i-a mintit pe membrii Parlamentului European si a provocat prejudicii de imagine Romaniei. Declaratia apartine liderului delegatiei PSD in Parlamentul European, Catalin Ivan, care acuza.

Cum comenteaza candidatii RESPINSI din ARD decizia comisiei conduse de Monica Macovei.

Publicarea listei celor 32 de candidati ai ARD care au picat testul de integritate impus de europarlamentarul Monica Macovei a provocat nemultumire in rindul unora dintre cei nominalizati. Desi, potrivit unor surse credibile, 12 dintre ei au fost scosi deja din listele pentru parlamentare, cei cu care am discutat neaga acum ca ar fi intentionat vreodata sa candideze. Eu nici macar nu am fost pe listele de candidati. Cineva a aruncat informatia asta pe piata, dar este gresita din start, ne-a .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )