Libnet.ro
UNICEF

05:15

Monica Niculescu a invins-o pe Sorana Cirstea, in primul tur la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Monica Niculescu a invins-o pe Sorana Cirstea, in primul tur la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 45 WTA, a invins-o, cu scorul 4-6, 6-3, 6-1, pe Sorana Cirstea, locul 66 WTA, in primul tur a turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

Indian Wells Monica Niculescu a invins-o in trei seturi pe Sorana Cirstea/ Halep, Begu si Niculescu, in turul doi

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 45 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul 4-6, 6-3, 6-1, pe Sorana Cirstea, locul 66 WTA, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. In turul doi, Niculescu o va intalni pe elvetianca Timea Bacsinszky.

Indian Wells: Sorana Cirstea vs Monica Niculescu in primul tur

Marti noaptea a avut loc tragerea la sorti a tabloului feminin de la Indian Wells competitie din categoria Premier Mandatory), iar in prima runda se vor duela doua jucatoare din Romania: Monica Niculescu vs Sorana Cirstea. Tara noastra este sigura de prezenta in turul doi a trei jucatoare: Simona Halep, Irina Camelia Begu si Monica Niculescu/ Sorana Cirstea.

Indian Wells: Monica Niculescu vs Sorana Cirstea - miercuri, de la ora 21:00

Miercuri seara vor debuta partidele de pe tabloul principal de la Indian Wells, turneu din categoria Premier Mandatory. De la ora 21:00, vom avea un duel 100% romanesc: Monica Niculescu vs Sorana Cirstea. Disputa va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2.

Indian Wells incepe in aceasta seara cu meciul dintre Monica Niculescu si Sorana Cirstea! S-a calificat si Patricia Tig

In aceasta seara, de la ora 21. 00, pe a doua arena de la Indian Wells, are loc infruntarea romaneasca dintre Monica Niculescu si Sorana Cirstea.

Clasamentul WTA: Coborari pentru Irina Begu si Monica Niculescu; Simona Halep ramane pe 4

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 4 in ierarhia WTA, cu doar cateva zile inainte de startul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Au inregistrat coborari Irina Begu si Monica Niculescu. Serena Williams este in continuare lider, sportiva din SUA fiind urmata de Angelique Kerber si Karolina Pliskova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )