Libnet.ro
UNICEF

17:00

Indian Wells: Monica Niculescu vs Sorana Cirstea - miercuri, de la ora 21:00

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Monica Niculescu vs Sorana Cirstea - miercuri, de la ora 21:00

Miercuri seara vor debuta partidele de pe tabloul principal de la Indian Wells, turneu din categoria Premier Mandatory. De la ora 21:00, vom avea un duel 100% romanesc: Monica Niculescu vs Sorana Cirstea. Disputa va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2. continuă pe Hotnews

Indian Wells Monica Niculescu a invins-o in trei seturi pe Sorana Cirstea/ Halep, Begu si Niculescu, in turul doi

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 45 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul 4-6, 6-3, 6-1, pe Sorana Cirstea, locul 66 WTA, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. In turul doi, Niculescu o va intalni pe elvetianca Timea Bacsinszky.

Indian Wells incepe in aceasta seara cu meciul dintre Monica Niculescu si Sorana Cirstea! S-a calificat si Patricia Tig

In aceasta seara, de la ora 21. 00, pe a doua arena de la Indian Wells, are loc infruntarea romaneasca dintre Monica Niculescu si Sorana Cirstea.

Indian Wells: Sorana Cirstea vs Monica Niculescu in primul tur

Marti noaptea a avut loc tragerea la sorti a tabloului feminin de la Indian Wells competitie din categoria Premier Mandatory), iar in prima runda se vor duela doua jucatoare din Romania: Monica Niculescu vs Sorana Cirstea. Tara noastra este sigura de prezenta in turul doi a trei jucatoare: Simona Halep, Irina Camelia Begu si Monica Niculescu/ Sorana Cirstea.

Monica Niculescu a invins-o pe Sorana Cirstea, in primul tur la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 45 WTA, a invins-o, cu scorul 4-6, 6-3, 6-1, pe Sorana Cirstea, locul 66 WTA, in primul tur a turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

PREZENTARE Indian Wells, al cincilea turneu de Grand Slam al anului - Splendoare in desertul californian

4 turnee de Grand Slam intr-un sezon - pentru unii suficient, pentru altii prea putin. Indian Wells intrecere de tip Masters) face parte dintr-o categorie speciala: o competitie care cu siguranta merita mai mult, un turneu pe care am putea sa-l numim al cincilea de Grand Slam. Intre 8 si 19 martie, la Indian Wells Tennis Garden, va avea loc unul din cele mai iubite turnee din circuit. In desertul californian ii vom vedea la treaba pe cei mai buni jucatori ai lumii. Romania va avea patru jucatoare direct pe tabloul principal: Halep, Begu, Niculescu si Cirstea. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a turneului de la Indian Wells.

Clasamentul WTA: Coborari pentru Irina Begu si Monica Niculescu; Simona Halep ramane pe 4

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 4 in ierarhia WTA, cu doar cateva zile inainte de startul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Au inregistrat coborari Irina Begu si Monica Niculescu. Serena Williams este in continuare lider, sportiva din SUA fiind urmata de Angelique Kerber si Karolina Pliskova.

Indian Wells: Marius Copil, in calificarile competitiei californiene - Duel cu Lukas Rosol

Pana la o eventuala prezenta pe tabloul principal al turneului Masters de la Indian Wells, Marius Copil cap de serie numarul 12) este nevoit sa treaca de doua tururi de calificare. Miercuri seara in jurul orei 00:00), numarul 111 ATP il va infrunta pe Lukas Rosol Cehia - locul 155 ATP).

Marius Copil s-a calificat in premiera pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells

Tenismenul Marius Copil, locul 111 ATP, aflat in premiera la Indian Wells, s-a calificat pe tablou principal de simplu al competitiei de 1. 000 de puncte, dupa ce l-a invins, cu scorul 7-6 4), 6-3, pe americanul Denis Kudla, locul 130 ATP.

Indian Wells: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor - A trecut de Lukas Rosol

Marius Copil 111 ATP) a acces in ultimul tur al calificarilor la Indian Wells competitie din categoria Masters), turneu dotat cu premii in valoare totala de 7. 405 dolari.

Patricia Tig merge mai departe. Ana Bogdan a fost eliminata in calificari la Indian Wells

Romania are patru jucatoare pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells si alte doua care au luat startul in calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )