Libnet.ro
UNICEF

23:45

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari,. continuă pe Antena3

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Monica Niculescu 68 WTA) a debutat la Indian Wells, cu victorie pe terenul 4 al complexului californian, impotriva sarboaicei Alexandra Krunic 75 WTA), scor 6-2, 6-1, in 74 de minute. in turul doi, partida.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 68 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, si o va intalni pe Serena Williams, liderul clasamentului mondial, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Indian Wells 2015: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi. Urmeaza un meci de COSMAR

Indian Wells 2015. Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 68 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Raluca-Ioana Olaru s-a calificat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Olga Savciuk Romania/Ucraina) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, scrie Mediafax.

Monica Niculescu in calea Serenei Williams la Indian Wells

A trei jucatoare din Romania in clasamentul mondial, Monica Niculescu, are o misiune dificila la Indian Wells.

Simona Halep, Monica Niculescu si Victor Hanescu joaca vineri si sambata la Indian Wells

Simona Halep, locul 3 WTA, Monica Niculescu, locul 68 WTA, si Victor Hanescu, locul 146 WTA, vor evolua, vineri seara si sambata dimineata, la competitiile de tenis de la Indian Wells.

Indian Wells Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova in turul doi/ Monica Niculescu va juca contra Serenei Williams

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, o va intalni pe Daria Gavrilova Rusia), pozitia 106 in ierarhia mondiala, in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax. Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Indian Wells, sportiva din Romania invingand-o pe Aleksandra Krunic si o va intalni pe Serena Williams.

Monica Niculescu merge in turul 2 la Indian Wells si isi da intalnire cu Serena Williams

Monica Niculescu s-a calificat miercuri seara in turul al doilea al turneului Indian Wells SUA).

Monica Niculescu, in turul al doilea la turneul WTA de la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat in runda a doua a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, dupa ce a invins-o, miercuri, pe sarboaica.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )