Libnet.ro
UNICEF

06:15

Monica Niculescu, in sferturi, la Openul bucurestean

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu, in sferturi, la Openul bucurestean

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi seara, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva braziliana Teliana Pereira, numarul 83 mondial, si s-a calificat in sferturile de . continuă pe Antena3

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala unde o va intalni pe Andreea Mitu

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi seara, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva braziliana Teliana Pereira, numarul 83 mondial, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, faza in care o va intalni pe Andreea Mitu.

Simona Halep: Ma asteptam ca meciul cu Ana Bogdan sa fie greu pentru Monica Niculescu pentru ca este obosita dupa Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marti, ca se astepta ca meciul pe care Monica Niculescu l-a disputat cu Ana Bogdan in primul tur al BRD Bucharest Open sa fie dificil, avand in vedere.

De asta joci tenis! - Monica Niculescu, despre luna incredibila pe care a trait-o pe iarba si intoarcerea la zgura de acasa

Desi a doua zi de tenis bucurestean isi propusese sa ne aduca pe zgura sase romance, reprizele dese de ploaie s-au opus, fortand o schimbare de plan. Au intrat astfel in scena doar Andreea Mitu, Cristina Dinu, Monica Niculescu si Ana Bogdan, ultimele doua ca adversare. Dintre ele, doar Andreea si Monica s-au calificat mai departe.

Simona Halep, laude pentru Monica Niculescu

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Monica Niculescu are sansa de a castiga turneul BRD Bucharest Open, care are loc la Arenele.

Monica Niculescu a invins-o pe Ana Bogdan la turneul WTA de la Bucuresti

Monica Niculescu a castigat duelul romancelor din primul tur al turneului WTA de la Bucuresti. Niculescu, cap de serie numarul 3, s-a impus in fata Anei Bogdan dupa 3 seturi, scor 6-2, 5-7, 6-2. Mai departe,.

Monica Niculescu s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu s-a calificat, marti, in optimile turneului de tenis BRD Bucharest Open, scrie Agerpres. Niculescu a castigat marti, in runda inaugurala, meciul maraton impotriva Anei Bogdan, cu 6-2, 5-7, 6-2.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din optimi. Primul duel din cariera

Monica Niculescu, 41 WTA si a treia favorita, o va intalni, in optimile turneului BRD Bucharest Open, pe brazilianca Teliana Pereira, 83 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

Monica Niculescu evita supriza. Andreea Mitu avanseaza si ea in optimi

Jucatoarele Monica Niculescu si Andreea Mitu au obtinut, marti, calificarea in optimile de finala la BRD Bucharest Open, turneul WTA care se disputa in aceasta saptamana in Parcul cu Platani.

George Cosac si Monica Niculescu au fost invitati la BRD Tennis Insider

BRD si Treizecizero au lansat o noua emisiune, transmisa in direct de la turneul feminin pe care Bucurestiul il gazduieste saptamana aceasta: BRD Tennis Insider. Azi, emisiunea ii are ca invitati pe Monica Niculescu, a treia jucatoare a Romaniei in clasamentul WTA si George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, in turul doi dupa un meci maraton cu Ana Bogdan

Monica Niculescu cap de serie numarul trei) a avut parte de un meci maraton impotriva Anei Bogdan wild-card) in primul tur de la BRD Bucharest Open, victoria venind dupa o partida de trei seturi, care s-a intins pe durata a doua ore si 59 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )