Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Niculescu evita supriza. Andreea Mitu avanseaza si ea in optimi

Online Sport Online Sport,
Monica Niculescu evita supriza. Andreea Mitu avanseaza si ea in optimi

Jucatoarele Monica Niculescu si Andreea Mitu au obtinut, marti, calificarea in optimile de finala la BRD Bucharest Open, turneul WTA care se disputa in aceasta saptamana in Parcul cu Platani. continuă pe Online Sport

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din optimi. Primul duel din cariera

Monica Niculescu, 41 WTA si a treia favorita, o va intalni, in optimile turneului BRD Bucharest Open, pe brazilianca Teliana Pereira, 83 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor debuta marti

Marti va fi o zi plina la BRD Bucharest Open, sase sportive din Romania urmand sa debuteza in competitia dotata cu premii totale in valoare de 226. 750 dolari. Monica Niculescu, Ana Bogdan, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor juca pe Central, in timp ce Cristina Dinu va evolua pe terenul 2.

De asta joci tenis! - Monica Niculescu, despre luna incredibila pe care a trait-o pe iarba si intoarcerea la zgura de acasa

Desi a doua zi de tenis bucurestean isi propusese sa ne aduca pe zgura sase romance, reprizele dese de ploaie s-au opus, fortand o schimbare de plan. Au intrat astfel in scena doar Andreea Mitu, Cristina Dinu, Monica Niculescu si Ana Bogdan, ultimele doua ca adversare. Dintre ele, doar Andreea si Monica s-au calificat mai departe.

Monica Niculescu s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu s-a calificat, marti, in optimile turneului de tenis BRD Bucharest Open, scrie Agerpres. Niculescu a castigat marti, in runda inaugurala, meciul maraton impotriva Anei Bogdan, cu 6-2, 5-7, 6-2.

Andreea Mitu si Alina Tecsor-Cercel au fost invitate la BRD Tennis Insider. Plus: concurs ad-hoc

Invitatele zilei a treia la BRD Tennis Insider, studioul TV pe care Treizecizero il transmite in direct zilnic pe toata durata BRD Bucharest Open, au fost Andreea Mitu si Alina Tecsor-Cercel. Andreea traverseaza sezonul carierei, cu o serie de rezultate excelente:optimi de finalala Roland Garros, turul al treilea la Charleston sau victoria din Fed Cup cu Genie Bouchard, care a cantarit greu in calificarea reusita de echipa Romaniei in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-3, pe sportiva germana Annika Beck, scrie Mediafax. Andreea Mitu,.

Andreea Mitu, calificata in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dupa ce a invins-p de germanca Annika Beck, a opta favorita, cu 1-6, 6-3, 6-3.

Veste buna pentru iubitorii de tenis: Andreea Mitu s-a CALIFICAT in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis, Andreea Mitu, s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, calificare superba in turul doi dupa ce a pierdut primul set cu Annika Beck

Condusa cu 1-0 la seturi de Annika Beck favorita numarul opt), Andreea Mitu a avut o revenire superba, reusind sa se califice in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. A fost 1-6, 6-3, 6-3 pentru Andreea, dupa o partida care a durat o ora si 54 de minute disputa a fost intrerupta in mai multe randuri de ploaie).

Monica Niculescu a invins-o pe Ana Bogdan la turneul WTA de la Bucuresti

Monica Niculescu a castigat duelul romancelor din primul tur al turneului WTA de la Bucuresti. Niculescu, cap de serie numarul 3, s-a impus in fata Anei Bogdan dupa 3 seturi, scor 6-2, 5-7, 6-2. Mai departe,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )