Libnet.ro
UNICEF

00:07

Monica Pop: Cristina Topescu a vrut sa plece in Italia

Antena3 Antena3,
Monica Pop: Cristina Topescu a vrut sa plece in Italia

Medicul Monica Pop, prietena cu Cristina Topescu, a sustinut intr-o emisiune tv ca jurnalista a vrut sa plece in Italia, sa-si faca meseria acolo. continuă pe Antena3

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa, dupa ce apropiatii nu au mai putut lua legatura cu aceasta timp de 3 saptamani. Momentan nu este cunoscuta cu exactitate cauza mortii, urmand sa se faca o expertiza medicala in acest sens. Politia a mai transmis ca pe trupul neinsufletit al Cristinei Topescu nu au fost gasite urme de violenta.

De ce boala suferea Cristina Topescu. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie. O vecina a alertat politia cu privire la faptul ca nu o mai vazuse pe aceasta de trei saptamani. Persoana decedata nu prezenta urme vizibile de violenta. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt. De ce boala suferea Cristina Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la .

Cristina Topescu a murit. Medicul Monica Pop: E prima data in ultimii ani cand nu mi-a raspuns la urarile de Anul Nou. Nici nu m-am putut gandi la asa ceva

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. O vecina a sunat la 112 pentru ca nu o mai vazuse de pe 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, imbracata de somn, fara a prezenta pe corp urme de violenta.

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu. Ce drama a trait in ultimii 2 ani prezentatoarea TV

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni. Medicul oftalmolog Monica Pop a povestit duminica seara, intr-o interventie la Romania TV, despre cea care i-a fost prietena timp de mai multi ani, dar care s-a stins in singuratate.

Cristina Topescu era suparata ca veterinarul brutaliza cainii. Medicul, acuzat ca a terorizat-o si santajat-o pe jurnalista. Cum raspunde acesta (VIDEO)

In ultimul sau mesaj, Cristina Topescu era extrem de ingrijorata pentru soarta cainilor sai. Si asta pentru ca medicul veterinar la care ar fi apelat s-ar fi purtat extrem de brutal cu acestia. Ba mai mult, pe.

Omul care a vazut-o pe Cristina Topescu in ultimele ei zile de viata: Nimic nu anunta acest eveniment tragic

Medicul Horatiu Moldovan,secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat ca Cristina Topescu, consiliera pe probleme de comunicare in cadrul Ministerului, a fost gasita moarta in casa de catre politisti, dupa ce vecinii au alertat autoritatile. Decesul ar fi survenit in urma cu mai multe zile.

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese .

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

A murit Cristina Topescu. Ce varsta avea fiica lui Cristian Topescu si cum au gasit-o politistii

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie, Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa. Politistii au gasit-o pe Cristina Topescu in locuinta ei in aceasta seara, politistii de la .

Cristina Topescu, moment emotionant la Antena 3. Dialog uimitor cu tatal ei, Cristian Topescu

Cristina Topescu le-a daruit telespectatorilor Antena 3 un moment emotionant, in 2016, pe cand prezenta emisiunea Dincolo de stiri si dezbatea alaturi de invitatii ei scandalul iscat in jurul cartii scrise de gimnasta Maria Olaru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )