Libnet.ro
UNICEF

01:05

E ca si mort... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
E ca si mort... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis se comporta de parca sotul ei, Viorel Lis, nu ar exista desi a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau. Conform celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui. continuă pe B1

Anuntul TRIST a fost facut chiar de medici: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns luna trecuta la urgenta din cauza problemelor de sanatate, potrivit unui anunt al vedetei. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent de.

SOC in sportul romanesc! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de marele fotbalist Gheorghe Hagi...

Gheorghe Hagi a declarat, recent, ca sustinerea sportului este la un nivel foarte jos. Suntem buni, dar suntem departe de ce am fost, de anii 80 si 90. Foarte, foarte, foarte departe. Atunci s-a format.

Gata, totul s-a terminat... Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a marturisit ca in trecut a suferit si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand nu ma.

OANA LIS s-a topit de DURERE! Drama totala dupa ce VIOREL LIS a fost bagat de urgenta in OPERATIE! Din pacate...

Oana Lis, sotia fostului primar al Capitalei Viorel Lis si-a uimit fanii cu o noua postare pe Facebook in care a vorbit despre tristete si despre moarte. Ea sustine ca, desi trece prin probleme.

E ca si mort: Da, din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis... Oana Lis tocmai a confirmat informatia...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Conform celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Da, din pacate acum e adevarat... Oana Lis a izbucnit in hohote de plans: Medicii au confirmat ca e vorba de fostul primar Viorel Lis....

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindui foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2215 seconds )