Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mos Craciun in slapi, cel mai pitoresc turist de la Vama Veche

Adevărul Adevărul,
Mos Craciun in slapi, cel mai pitoresc turist de la Vama Veche

In locul de pe litoral sinonim cu libertatea, ultimele zile ale anului 2013 s-au scurs in liniste, iar anul s-a incheiat pasnic, departe de harmalaia de peste vara. Cel mai pitoresc turist era chiar Mos Craciun, care in loc de bocanci purta slapi. continuă pe Adevărul

Marca Mos Craciun ramane in afaceri: cum ar putea deveni omul cu cadouri profitabil in Asia

Cand aduce cadouri, Mos Craciun este cel mai iubit batran de catre copii. Dar ca brand, insa, Mos Craciun are un defect major. El este intr-adevar util, dar numai pentru cateva saptamani, si asta doar la la sfarsitul fiecarui an. Astfel, Finlanda,.

Bancul zilei: 3 blonde povestesc ce le-a adus Mos Craciun

Trei prietene blonde isi povestec una alteia ce le-a adus Mos Craciun.

Cum a ajuns Papa Francisc cel mai bine imbracat barbat al anului

Papa Francisc a primit un titlu complet neasteptat din partea revistei Esquire, care l-a desemnat drept cel mai bine imbracat barbat al anului 2013!.

EXCLUSIV Taxa anuala pe domeniile .ro se va incadra cel mai probabil in media perceputa in statele membre UE, adica 5-7 euro - Ministerul Comunicatiilor

Cuantumul taxei anuale pe care vor trebui sa o plateasca proprietarii de nume de domenii . ro se va incadra cel mai probabil in media perceputa in statele membre UE, adica 5-7 euro, au declarat pentru HotNews. ro oficialii Ministerului Comunicatiilor MSI). Amintim ca in aceasta luna, autoritatile au scos in dezbatere un proiect de Hotarare de Guvern ce prevede introducerea unei taxe anuale care sa fie platita de proprietarii numelor de domenii . ro. Vezi in text ce venituri si cheltuieli declara ICI ca ar avea din administrarea domeniilor . ro, ce taxe anuale sunt percepute pe numele de domenii in alte tari din Europa si problemele ridicate in prima dezbatere publica asupra acestui proiect.

Papa Francisc, considerat cel mai stilat barbat al anului de catre revista Esquire

Revista Esquire l-a ales pe Suveranul Pontif drept cel mai stilat barbat al anului 2013, stilul Papei reflectand astfel conceptia sa de viata. Astfel, bijuteriilor de lux si pelerinelor de blana, preferate de .

Cel mai calduros sfarsit de an din ultima jumatate de secol. Nu vom astepta ninsoare nici la inceputul anului viitor

Iarna se lasa asteptata in mai toata tara. De fapt, este si cel mai calduros sfarsit de an din ultima jumatate de secol. Ieri, in sud-vestul tarii, au fost inregistrate chiar si 17 grade celsius. La.

New York, cel mai fotografiat loc din lume. Bucurestiul- in top 100

Orasul american New York este cel mai fotografiat loc de pe pamant, potrivit serviciului Panoramio al motorului de cautare Google, in timp ce Bucurestiul se situeaza pe locul 91 in acest clasament.

Cel mai bine imbracat barbat al anului - Alegerea neconventionala a unei reviste dedicate sexului puternic

Papa Francisc a fost desemnat Cel mai bine imbracat barbat al anului de catre o faimoasa revista dedicata sexului puternic. Reprezentantii publicatiei Esquire recunosc ca este o alegere neconventionala, dar.

Cel mai bine imbracat barbat al anului - Alegerea neconventionala a unei reviste dedicate sexului puternic

Papa Francisc a fost desemnat Cel mai bine imbracat barbat al anului de catre o faimoasa revista dedicata sexului puternic. Reprezentantii publicatiei Esquire recunosc ca este o alegere neconventionala, dar.

Audi investeste 22 miliarde euro pentru a deveni cel mai mare constructor de automobile

Constructorul de automobile Audi, divizia de lux a grupului german Volkswagen, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa investeasca 22 de miliarde de euro in perioada 2014 - 2018, pentru a ocupa pozitia de cel mai mare constructor mondial de automobile de lux, arata Mediafax, citand Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )