Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mosii de toamna 2020. Ce trebuie sa facem pentru sufletul celor adormiti

Adevărul Adevărul,
Mosii de toamna 2020. Ce trebuie sa facem pentru sufletul celor adormiti

Data de 31 octombrie marcheaza pentru crestinii ortodocsi o sarbatoare de o importanta spirituala aparte: praznicul Mosilor de toamna. continuă pe Adevărul

Mosii de toamna 2020. Cand pica Sambata Mortilor si ce se da de pomana obligatoriu

In prima sambata din luna noiembrie sau ultima din octombrie, fiecare biserica romaneasca, dupa Sfanta Liturghiei, oficiaza si parastasul pentru cei decedati. Biserica si-a aratat intotdeauna grija fata de cei care au plecat in ceruri, consacrandu-le ziua de sambata pentru pomenirea generala a mortilor, odata cu cantari speciale care sa le aminteasca numele. Mosii de .

Mosii de toamna 2020. Ce traditii si obiceiuri au romanii in aceasta zi

Mosii de toamnasau Sambata Mortilor reprezinta o sarbatoare extrem de importanta pentru romani. in acest an, in Biserica Ortodoxa, pomenirea tuturor celor trecuti la cele vesnice, slujba.

Horoscop 30 octombrie 2020. Schimbari drastice pentru o zodie care s-a saturat de rutina

Astrele indica din nou viitorul celor 12 semne ale horoscopului. Ce schimbari drastice va avea parte una din zodii? Din fericire, vine intr-un moment oportun cand aceasta tocmai se saturase de rutina in care a intrat. Horoscop 30 octombrie 2020. Previziuni pentru zodii Berbec Ai parte de recunoastere a meritelor. Tu stiai ca ceea .

Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani: anuntul facut azi

Vineri, Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a anuntat intr-un comunicat ca, sesiunile de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus au fost prelungite pana pe 20 noiembrie 2020. Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani Conform AFM, in cadrul Programului Rabla Plus, ca si noutate, a fost introdusa eligibilitatea .

Pensii 2020. Venituri colosale pentru pensionarii reangajati la stat. Aici se duc banii tai

Pensii 2020. Venituri colosale pentru angajatii la stat. Legea, care este deja in vigoare, ajuta aceasta cateogorie de romani sa incaseze sume uriase atat din pensii, precum si din salarii. Si intr- situatie si in alta, cheluielile sunt din acelasi loc, respectiv bugetul statului. Cele mai cunoscute persoane care beneficiaza de pensii speciale. Cati bani .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )