Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Motiune de cenzura |Barna, despre fostii USR-isti care nu vor vota: Nu e intamplator ca nu mai fac parte din Uniune. Au acceptat un troc

B1 B1,
Motiune de cenzura |Barna, despre fostii USR-isti care nu vor vota: Nu e intamplator ca nu mai fac parte din Uniune. Au acceptat un troc

Dan Barna a declarat ca fostii USR-sti Adrian Dohotaru si Oana Bizgan nu mai fac parte din Uniune de mai bine de doi ani, iar acest lucru nu este intamplator. Liderul USR sustine ca Dohotaru a facut un troc,. continuă pe B1

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana ingrozitoare

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Cele trei zodii care vor avea o saptamana ingrozitoare. HOROSCOP RAC - Simti ca vrei sa fugi si sa te ascunzi de tot restul lumii. Te simti sensibila si vrei sa te retragi in co.

Dan Barna, despre motiune: Situatie volatila este pana in ultimul moment. imi pastrez optimismul

Liderul USR Dan Barna a afirmat miercuri seara, la Digi 24, referitor la motiunea de cenzura, ca situatia este volatila pana in ultimul moment, referindu-se la parlamentarii PSD care au revenit in partid, insa isi pastreaza optimismul ca cei 240 de alesi vor avea suficienta constiinta sa voteze pentru caderea Guvernului, potrivit Mediafax.

Dan Barna, despre votul la motiunea de cenzura:Se poarta negocieri grele pentru cumpararea constiintei unor oameni

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca situatia votului la motiunea de cenzura va fi volatila pana in ultimul moment, aratandu-se convins ca se va negocia si in aceasta noapte pentru cumpararea constiintei unor oameni. Barna se declara optimist si spune ca cel putin trei PSD-isti au promis ca vor vota motiunea.

MOTIUNE DE CENZURA. Premierul Dancila: Parlamentarii din PSD care vor vota motiunea vor fi exclusi din partid

Premierul Viorica Dancila se arata foarte pozitiva si optimista inaintea motiunii de cenzura fiindca e convinsa ca nu va fi adoptata. Nu am emotii. Am incredere in colegi, am incredere ca.

Dan Barna, despre propunerea de comisar european: Romania sa trimita oameni de care sa fim mandri, nu doar sa care tagarte si sacose de cumparaturi

Candidatul USR pentru Presedintia Romaniei, Dan Barna, a declarat, marti seara, ca este nevoie ca Romania sa faca o propunere pentru functia de comisar european care sa nu ne mai faca de ras, care sa ne faca mandri si care nu doar sa care tagarte si sacose de cumparaturi. relateaza news. ro.

Dancila, inainte de motiunea de cenzura: Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD care vor trada partidul

Azi e programat votul motiunii de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului Dancila. Premierul a ajuns la Parlament si i-a convocat pe parlamentarii PSD in sedinta inainte de vot.

Codrin Stefanescu, reactie dupa esecul Guvernului Dancila. Ce spune despre situatia in care a ajuns PSD

Codrin Stefanescu a reactionat, in direct la un post de televiziune, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. Fostul secretar general al PSD este de parere ca Guvernul condus de Viorica Dancila a picat din cauza tradarilor din interiorul partidului. El a vorbit despre toate fortele din Romania care s-au unit impotriva .

EXCLUSIV vicepresedinte PNL: Care vor fi top 3 prioritati PNL

S-a facut dreptate. Romania are astazi sansa unui nou inceput. Acesta trebuie sa fie despre unitate si forta pentru o tara in care romanii de acasa sa isi doreasca sa ramana, iar cei plecati sa poata sa se intoarca, spune, pentru WALL-STREET. ro,.

ALERTA! UN NOU TEST pentru romanii care trebuie sa iSI SCHIMBE PERMISUL AUTO, dar si pentru cei care vor sa devina SOFERI

Vesti proaste pentru soferii din Romania care trebuie sa isi schimbe permisul, dar si pentru cei care vor sa obtina permisul auto! Un test in plus o sa va dea mari batai de cap.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )