Libnet.ro
UNICEF

23:45

Motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, va fi dezbatuta luni, iar votul va avea loc miercuri. Anuntul facut de Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor (VIDEO)

B1 B1,
Motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, va fi dezbatuta luni, iar votul va avea loc miercuri. Anuntul facut de Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a precizat ca dezbaterea motiunii simple la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost programata pentru luni, ora 17, iar votul va avea loc miercuri. continuă pe B1

PSD a depus motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

PSD a depus, miercuri dimineata, o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

PSD a depus motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

PSD a depus, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Motiunea e semnata de 109 deputati PSD.

PSD depune, miercuri, motiunea impotriva ministrului Sanatatii: Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

PSD depune, miercuri, la Camera Deputatilor, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii. Motiunea intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea ro.

Rafila crede ca deputatii PNL si USR pot fi convinsi sa voteze motiunea impotriva ministrului Sanatatii. Ce ii reproseaza lui Voiculescu

Deputatul PSD,Alexandru Rafila, ii reproseaza ministrului Sanatatii,Vlad Voiculescu, faptul ca nu se descurca in gestionarea combaterii pandemiei, dar nici in organizarea eficienta a institutiei pe care o conduce. Rafila crede ca deputatii din coalitia de guvernare ar putea fi convinsi sa voteze motiunea simpla de saptamana viitoare.

PSD a depus motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii

PSD a depus, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

PSD, motiune de cenzura impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

PSD depune motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii. Opozitia cere demisia ministrului Vlad Voiculescu.

Ce acuza PSD in motiunea contra lui Vlad Voiculescu: in aceasta luna si jumatate am vazut atat de multa incoerenta, lipsa de profesionalism si de asumare cat nu s-a vazut in ultimii 30 de ani

PSD a depus, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu USR-PLUS). Social-democratii ii reproseaza acestuia ca nu a luat masurile necesare pentru ca incendiul de la.

Alexandru Rafila, critici dure pentru ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Nu am vazut solutii, am vazut doar scuze

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca social democratii pregatesc o motiune simpla pe Sanatate, motivata de actiunile si mai ales inactiunile ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, va participa lunea viitoare la Ora Guvernului din Parlament pentru a raspunde intrebarilor alesilor

Vlad Voiculescu va participa luni, 15 februarie, la Ora Guvernului din Parlament pentru a raspunde intrebarilor care ii vor fi puse de catre deputati si senatori in ceea ce priveste activitatea sa la Ministerul Sanatatii si masurile adoptate pana in prezent.

Parlamentarii AUR vor vota alaturi de PSD motiunea simpla impotriva lui Vlad Voiculescu

Parlamentarii AUR vor vota motiunea simpla initiata de PSD in Parlament impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu. Avem aceasta datorie fata de milioanele de romani umiliti, prost tratati sau de-a dreptul ignorati prin spitale. Si avem aceasta datorie fata de cei care au murit la Matei Bals, arsi de coruptia, incompententa si nepasarea unui Sistem al carui slujbas marunt, cu sau fara diploma, este si ministrul Voiculescu, transmite AUR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )