Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivare: Nicusor Constantinescu a incalcat obligatiile care i s-au impus

Antena3 Antena3,
Motivare: Nicusor Constantinescu a incalcat obligatiile care i s-au impus

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a incalcat in mod flagrant obligatiile care i-au fost impuse in cadrul controlului judiciar, el neavand nicio justificare, arata. continuă pe Antena3

Tribunalul Bucuresti, motivarea deciziei de arestare a lui Nicusor Constantinescu: A incalcat flagrant, cu rea-credinta, obligatiile care i s-au impus, fara justificare

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a incalcat in mod flagrant obligatiile care i-au fost impuse in cadrul controlului judiciar, el neavand nicio justificare, arata Tribunalul Bucuresti in motivarea deciziei de arestare a acestuia, potrivit Mediafax.

Magistrati: Nicusor Constantinescu a incalcat flagrant obligatiile care i s-au impus, fara justificare

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, a incalcat in mod flagrant obligatiile care i-au fost impuse in cadrul controlului judiciar, el neavand nicio justificare. Asta arata magistratii Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare a acestuia.

Tribunalul Bucuresti: Nicusor Constantinescu a incalcat flagrant obligatiile care i s-au impus, fara justificare

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a incalcat in mod flagrant obligatiile care i-au fost impuse in cadrul controlului judiciar, el neavand nicio justificare, motiveaza.

Nicusor Constantinescu, incalcare a obligatiilor impuse in cadrul controlului judiciar

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a incalcat in mod flagrant obligatiile care i-au fost impuse in cadrul controlului judiciar, el neavand nicio justificare, arata Tribunalul Bucuresti in motivarea deciziei de.

Cum motiveaza judecatorii Tribunalului Bucuresti decizia de arestare a lui Nicusor Constantinescu

Magistratii Tribunalului Bucuresti motiveaza decizia de arestare in cazul presedintelui Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, prin faptul ca a incalcat, cu rea-credinta, obligatia de a nu parasi tara. Nu s-a facut dovada necesitatii ca Nicusor Constantinescu sa ramana pe teritoriul altui stat pentru a se trata.

Nicusor Constantinescu ar putea scapa de arest

Nicusor Constantinescu ar putea scapa de arest, chiar daca in acest moment este dat in urmarire internationala. Curtea de Apel judeca astazi o contestatie depusa de procurorii DNA la decizia Tribunalului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )