Libnet.ro
UNICEF

18:46

Motive pentru care intarzie menstruatia

Adevărul Adevărul,
Motive pentru care intarzie menstruatia

Desi sarcina este primul lucru la care o femeie se gandeste atunci cand menstruatia nu vine la timp, exista si alte motive care pot determina intarzierea ei. Stresul, epuizarea fizica si dietele drastice se numara printe motivele pentru care intarzie menstruatia. continuă pe Adevărul

Utile: Ce alimente sanatoase si delicioase poti consuma in timpul postului; 5 motive pentru care sexul este mai bun la 40 de ani decat la 20; Crezi ca esti mintit? Foloseste aceste trei metode ale unui agent FBI pentru a afla adevarul

Cele 5 calitati feminine care cuceresc orice barbat. Daca nu ti-ai gasit deja jumatatea inseamna ca, poate, ar trebui sa te analizezi mai bine. Sau sa citesti acest articol! Iata care sunt cele mai atragatoare calitati pe care barbatul modern le doreste la femeia de langa el. Cum sa-ti intinzi parul fara placa. Daca ai parul cret si vrei sa experimentezi cu coafuri ce presupun un par drept, dar nu vrei sa investesti inca de la inceput intr-o placa, exista totusi o solutie - iti poti indrepta parul cu ajutorul agrafelor.

7 motive pentru care barbatii pleaca de acasa

Despre barbati se spune ca sunt greu de inteles de catre femei pentru ca, in general, vad altfel lucrurile. De altfel, niciunul dintre sexe nu se poate lauda ca il cunoaste in profunzime pe celalalt. De.

Top zece motive pentru care trebuie sa vizitati Pestera Tausoare. Nu ratati bilele de calcar, un fenomen unic

Pestera Tausoare din Muntii Rodnei nu este nici pe departe la fel de cunoscuta precum alte minuni naturale din tara. Aceasta insa merita din plin vizitata, iar Adevarul. ro va ofera 10 motive pentru care merita sa ajungeti la Pestera Tausoare macar o data in viata.

De ce se spune ca urzica schimba sangele si te scapa de anemie. 10 motive pentru care sa profiti de beneficiile primei plante din luna martie

Se spune ca urzica schimba sangele si ca dupa o iarna grea in care organismul nu a primit chiar toate substantele nutritive de care avea nevoie, o cura tinuta primavara poate face minuni. Tot in popor circula vorba ca cine mananca urzici in luna martie va fi ferit de rele tot anul.

Eroare in SEAP: Explicatia uluitoare pentru care este aproape imposibil sa afli ce licitatii desfasoara Complexul Energetic Oltenia

Ce vei citi in continuare nu este un pamflet. Este o situatie de tot rasul care se intampla in Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). Sa zicem ca vreodata vei dori sa stii ce licitatii a demarat/atribuit Complexul Energetic Oltenia. Ce termeni de cautare ai introduce in sistem? Complexul Energetic Oltenia? Gresit. Nici un rezultat afisat. 'Oltenia'? Nop. Ar fi prea simplu. 'Complexul Energetic?' Mai incearca o data. 'CEN Oltenia', asa cum apare pe pagina web proprie? Buna incercare, dar nu. Atunci poate denumirea exacta a autoritatii asa cum este afisata in SEAP la o alta licitatie: 'Societatea Comerciala COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA'? Da, asta in mod cert ar trebui sa mearga, insa in cazul asta nu. Pai si atunci? Sunam la autoritatile responsabile sa cautam o explicatie, scrie jurnalistul Adrian Vasilache pe blogul sau.

BBC a anulat cele patru emisiuni live din Norvegia pentru care fanii au platit intre 45 si 100 de lire sterline pe bilet

BBC a anuntat ca cele patru spectacole Top Gear Live care ar fi trebuit sa se tina pe 27 si 28 martie in Norvegia au fost amanate pana la o data ce nu a fost anuntata. Se pare ca 18. 000 de fani au platit intre 45 si 100 de lire sterline pe bilet si ramane de vazut cum isi vor primi banii inapoi cei care nu vor ajunge la evenimentele reprogramate.

Motivul inedit pentru care un american ar fi fost concediat

Un barbat acuza compania americana Home Depot ca l-a concediat din cauza unui tatuaj cu numele fostei sale prietene ISIS, care coincide cu acronimul folosit de americani referitor la gruparea Stat Islamic, relateaza Mediafax.

Immofinanz vrea sa cumpere 29% din CA Immo, pentru care ofera 530 milioane euro

Compania austriaca Immofinanz, cu active imobiliare de peste 950 milioane euro in Romania, incearca din nou sa intre in actionariatul CA Immo, de asemenea activa pe piata locala, printr-o oferta de preluare de peste 530 milioane de euro, care vizeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )