Libnet.ro
UNICEF

06:46

Eroare in SEAP: Explicatia uluitoare pentru care este aproape imposibil sa afli ce licitatii desfasoara Complexul Energetic Oltenia

Hotnews Hotnews,
 Eroare in SEAP: Explicatia uluitoare pentru care este aproape imposibil sa afli ce licitatii desfasoara Complexul Energetic Oltenia

Ce vei citi in continuare nu este un pamflet. Este o situatie de tot rasul care se intampla in Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). Sa zicem ca vreodata vei dori sa stii ce licitatii a demarat/atribuit Complexul Energetic Oltenia. Ce termeni de cautare ai introduce in sistem? Complexul Energetic Oltenia? Gresit. Nici un rezultat afisat. 'Oltenia'? Nop. Ar fi prea simplu. 'Complexul Energetic?' Mai incearca o data. 'CEN Oltenia', asa cum apare pe pagina web proprie? Buna incercare, dar nu. Atunci poate denumirea exacta a autoritatii asa cum este afisata in SEAP la o alta licitatie: 'Societatea Comerciala COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA'? Da, asta in mod cert ar trebui sa mearga, insa in cazul asta nu. Pai si atunci? Sunam la autoritatile responsabile sa cautam o explicatie, scrie jurnalistul Adrian Vasilache pe blogul sau. continuă pe Hotnews

Presedinta Tribunalului Olt, arestata in dosarul in care este acuzata ca a primit mita 200.000 euro

Presedinta Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost arestata, marti, in dosarul in care este urmarita penal pentru ca a primit, prin intermediul unui avocat, 200. 000 de euro pentru a dispune cercetarea in .

Vlad Cosma a demisionat din functiile din PSD. Deputatul, cercetat in dosarul in care este arestat cumnatul premierului

Deputatul Vlad Cosma, cercetat pentru trafic de influenta in dosarul in care este arestat si Iulian Hertanu, si-a dat demisia din functiile de conducere pe care le avea in PSD, atat la nivel judetean, cat si.

Traian Basescu, citat marti la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea, anunta Agerpres.

Darius Valcov, audiat la DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost audiat la DNA, luni, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri, care i-ar fi.

George Maior: Au fost cauze particulare pentru care am plecat de la SRI

Fostul sef al SRI George Maior spune ca au existat anumiet cauze particulare pentru care a demisionat de la conducerea Serviciului Roman de Informatii. Au existat si cauze particulare pentru care am plecat din .

David Cameron, acuzat de aroganta. Care este motivul

Premierul britanic David Cameron a declarat ca nu va candida pentru un al treilea mandat de premier daca partidul sau se va mentine la putere dupa alegerile din mai si a numit niste colegi de ai lui care l-ar putea inlocui, informeaza Mediafax.

Senatorul Mocanu s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte PSD Buzau. Care este motivul

Senatorul Victor Mocanu, judecat pentru abuz in serviciu, s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte al PSD Buzau, dupa rezolutia adoptata de partid, deoarece e un gest minim de bun simt pe care ar trebui sa-l faca si ceilalti social-democrati cu functii care au probleme cu legea, relateaza Mediafax.

Deputatul PSD Florin Paslaru, amendat penal cu 2.000 de lei. Care este motivul

Deputatul PSD Florin Paslaru a fost condamnat de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) pentru conflict de interese, judecatorii aplicand in cazul sau o amenda penala de 2. 000 de lei, pentru ca si-a angajat fiul la biroul sau parlamentar, in perioada 2009-2012. inlocuierea pedepsei cu inchisoarea cu suspendare, in astfel de cazuri) s-a facut prin schimbarea incadrarii juridice din conflict de interese in forma continuata, cu o singura fapta de conflict de interese.

Utile: Ce alimente sanatoase si delicioase poti consuma in timpul postului; 5 motive pentru care sexul este mai bun la 40 de ani decat la 20; Crezi ca esti mintit? Foloseste aceste trei metode ale unui agent FBI pentru a afla adevarul

Cele 5 calitati feminine care cuceresc orice barbat. Daca nu ti-ai gasit deja jumatatea inseamna ca, poate, ar trebui sa te analizezi mai bine. Sau sa citesti acest articol! Iata care sunt cele mai atragatoare calitati pe care barbatul modern le doreste la femeia de langa el. Cum sa-ti intinzi parul fara placa. Daca ai parul cret si vrei sa experimentezi cu coafuri ce presupun un par drept, dar nu vrei sa investesti inca de la inceput intr-o placa, exista totusi o solutie - iti poti indrepta parul cu ajutorul agrafelor.

Peste 170 de puncte de lucru, inchise de inspectorii antifrauda. Care este motivul

Peste 170 de puncte de lucru au activitatea suspendata de inspectorii Directiei Generale Antifrauda DGAF), pentru neeliberarea bonului fiscal, in urma controalelor efectuate intre 15 si 23 martie, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )