Libnet.ro
UNICEF

21:45

Immofinanz vrea sa cumpere 29% din CA Immo, pentru care ofera 530 milioane euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Immofinanz vrea sa cumpere 29% din CA Immo, pentru care ofera 530 milioane euro

Compania austriaca Immofinanz, cu active imobiliare de peste 950 milioane euro in Romania, incearca din nou sa intre in actionariatul CA Immo, de asemenea activa pe piata locala, printr-o oferta de preluare de peste 530 milioane de euro, care vizeaza. continuă pe Wall-Street Ro

Apropiatii lui Udrea foloseau banii din mita pentru postaci de Internet

Udrea, pe Facebook: Documentul DNA pare din categoria &171;povesti nemuritoare &187; * Echipa de comunicare: Anchetatorii vor sa o tina pe Udrea in arest cu ajutorul televizorului Tudor Breazu si Ana Maria Topoliceanu foloseau banii din mita pentru plata unor servicii in interesul PDL Bucuresti si al Elenei Udrea, platind lunar 3. 000 de euro coordonatorului echipei de comunicare si 10. 000 de euro unor persoane pentru care foloseau titulatura postaci, sustine DNA, in referatul privind prelungirea arestului preventiv al fostului ministru in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax. Directia Nationala Anticoruptie relateaza: Inculpatii achitau sume care ajungeau uneori la 10. 000 euro lunar unui grup de persoane, pentru care foloseau titulatura &171;postaci &187; si al caror rol era de a posta comentarii sub identitati fictive pe paginile de Internet ale unor ziare sau portaluri de stiri.

Liga I etapa a 23-a: S-a mai incheiat un episod din lupta pentru supravietuire UPDATE Rezultate

Etapa a 23-a a Ligii I, desfasurata intre 20-23 martie, este una de foc pentru echipele din a doua jumatate a clasamentului, acolo unde lupta este foarte efervescenta, cu cel putin 10 echipe, care au ca principal obiectiv evitarea retrogradarii.

Gorghiu anunta negocieri cu oameni din PSD pentru o noua majoritate: Nu oferim functii, discutam pe program de guvernare

Chiar daca PNL a respins din start metoda traseismului in vederea formarii unei noi majoritati parlamentare, copresedintele liberalilor Alina Gorghiu a anuntat ca au inceput discutiile cu toti.

Alina Gorghiu: Se discuta cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, pentru o noua majoritate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Constanta, ca partidul lucreaza la conturarea unei noi majoritati parlamentare, existand discutii in acest sens cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, de buna credinta.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5188 seconds )