Libnet.ro
UNICEF

12:30

Motivele pentru care Gigi Becali spera sa primeasca ajutor de la Gica Hagi

Online Sport Online Sport,
Motivele pentru care Gigi Becali spera sa primeasca ajutor de la Gica Hagi

Titlul de campioana din Liga 1 Betano se va juca la distanta intre CFR Cluj si FCSB. Patronul din fosta Ghencea spera ca Viitorul sa puna probleme ardelenilor, iar trofeul sa ajuna la FC FCSB. continuă pe Online Sport

Gigi Becali, demascat de un fost conducator de la FCSB

Gigi Becali a uimit pe toata lumea in momentul in care l-a anuntat pe Vasile Geambazi, nepotul sau, drept omul care taie si spanzura la FCSB, in contextul in care cei de laCFR Clujau cerut.

Gigi Becali intervine in scandalul confiscarii imaginii lui Arsenie Boca: Patriarhia Romana trebuie sa faca un lucru simplu (VIDEO)

Un scandal a aparut in ultima saptamana in randul credinciosilor, dupa ce un tanar care sustine ca detine drepturile de proprietate intelectuala pe marca Arsenia Boca a luat la rand magazinele din Arad.

TVR a gasit motivul pentru care Romnia nu s-a calificat n finala Eurovision 2018: Probleme la sistemul de vot n tari cu mari comunitati de romni

Televiziunea Romana a transmis vineri, dupa semifinala Eurovision in care reprezentanta tarii noastre - trupa The Humans - a fost eliminata din concurs, un comunicat prin care acuza probleme la sistemul de vot in tarile cu mari comunitati de romani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )