Libnet.ro
UNICEF

07:00

Motivul HALUCINANT pentru care o mama cu doi copii au dormit sub cerul liber (FOTO)

B1 B1,
Motivul HALUCINANT pentru care o mama cu doi copii au dormit sub cerul liber (FOTO)

O femeie din comuna damboviteana Crangurile a ajuns sa doarma impreuna cu cei doi copii ai sai sub cerul liber, in fata unui magazin din Gaesti,dupa ce rudele i-ar fi distrus casa. De asemenea, femeia a . continuă pe B1

O mama cu doi copii au dormit sub cerul liber dupa ce le-a fost demolata casa de catre rude

O femeie din comuna damboviteana Crangurile si doi copii ai ei, de 9, respectiv 10 ani, au dormit sub cerul liber, in fata unui magzin din Gaesti, dupa o cearta cu rudele lor, care le-ar fi demolat casa.

CRIMA iNGROZITOARE in India! Motivul HALUCINANT pentru care un tata si-a ARS fiica de vie

Un barbat din satul Chainpur Sarkar, statul Madhya Pradesh, India, a fost arestat dupa ce si-a ucis cu sange rece fiica in varsta de 19 ani. Potrivit autoritatilor, tatal fetei a recurs la acest gest.

S-A AFLAT motivul SOCANT pentru care Benone Sinulescu A FUGIT din Bucuresti! Ce s-a intamplat cu indragitul artist

Benone Sinulescu a parasit Capitala in urma cu cativa ani, impreuna cu sotia sa, dar putini stiu motivul pentru care au luat aceasta decizie. Cei doi au decis sa paraseasca definitiv Bucurestiul si sa.

Motivul SOCANT pentru care Adriana Iliescu nu isi lasa fiica sa circule cu metroul: Nu e bine sa deranjezi ENERGIILE PAMANTULUI

Adriana Iliescu i-a interzis fiicei sale sa circule cu metroul, asa ca Eliza va trebui sa foloseasca alte mijloace de transport in comun pentru a ajunge la liceu. Adriana Iliescu ede parere ca metroul.

Motivul incredibil pentru care un medic cu experienta din Arad vrea sa devina brancardier

Medicul de familie Adrian Darabantiu, din Arad, cunoscut pentru ca este si presedintele Societatii de Medicina de Familie Arad, si-a depus, luni, dosarul de angajare pe post de brancardier la Spitalul Clinic Ju.

Papua Noua Guinee: 8 persoane, condamnate la moarte si alte 88 la nchisoare pe viata, dupa ce au ucis 5 barbati si doi copii acuzati de vrajitorie

Opt persoane au fost condamnate la moarte si 88 la inchisoare pe viata in Papua Noua Guinee pentru linsarea a sapte vrajitori, printre care si doi copii, scrie AFP.

O femeie vrea sa divorteze dupa 40 de ani. Motivul incredibil pentru carejudecatorii ii interzic

O femeie care vrea sa divorteze de sotul ei dupa o casnicie de 40 de ani a pierdut lupta in fata judecatorilor. Cinci Curti Supreme au decis ca Tini Owens sa ramana casatorita cu Hugh.

Doi copii, victime ale accidentelor rutiere

Doi copii care se plimbau cu bicicletele au fost victime ale accidentelor rutiere, intr-o singura zi. Ambii au fost raniti si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Alex Velea, DEZVALUIRI SOCANTE despre relatia cu Antonia: Cei doi copii ai mei cred, uneori, ca sunt ai vecinului!

Alex Velea, partenerul de viata al Antoniei, a recunoscut ca in firea lui este un barbat gelos, precizand ca nu ii vine sa creada ca cei doi copii sunt ai lui, uneori crede ca sunt ai.

A surprins doi copii in timp ce furau dintr-un magazin. Reactia ei a devenit virala. Le-am spus sa vina cu mine si sa nu puna nicio intrebare

Nana Asante, in varsta de 27 de ani, se afla intr-un supermarket din Atlanta, SUA, cand a observat doi baieti care se comportau ciudat. L-a vazut pe unul dintre ei cum ascundea ceva in buzunar si si-a dat.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )