Libnet.ro
UNICEF

05:00

Motivul invocat de judecatorii care au retrimis dosarul Lukoil la Parchet

Antena3 Antena3,
Motivul invocat de judecatorii care au retrimis dosarul Lukoil la Parchet

Judecatorii Tribunalului Prahova au retrimis la Parchet dosarul Lukoil intrucat, dupa constatarea mai multor neregularitati, procurorii nu au comunicat daca le remediaza sau solicita restituirea cauzei, . continuă pe Antena3

Tribunalului Prahova a restituit dosarul Lukoil catre Parchetul Curtii de Apel Ploiesti

Dosarul Lukoil a fost restituit, marti, catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel PCA) Ploiesti, potrivit deciziei Tribunalului Prahova.

Dosarul Lukoil, retrimis la Parchet din cauza pasivitatii totale a procurorului

Pasivitatea totala a procurorului care nu a comunicat in termenul legal Tribunalului Prahova daca isi mentine sau nu dispozitia de trimitere in judecata a dosarului Lukoil este motivul pentru care acest dosar a fost restituit catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel PCA) Ploiesti care l-a instrumentat, se arata in motivarea deciziei instantei.

Dosarul Lukoil, retrimis Parchetului Curtii de Apel Ploiesti: decizia nu este definitiva

Dupa ce judecatorii au constatat neregularitati in rechizitoriu,Tribunalul Prahova a dispus retrimiterea dosarului ,in care este implicata compania Lukoil si directori ai acesteia pentru infractiuni economice,la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti.

Dosarul Lukoil, retrimis Parchetului Curtii de Apel Ploiesti: decizia nu este definitiva

Dupa ce judecatorii au constatat neregularitati in rechizitoriu,Tribunalul Prahova a dispus retrimiterea dosarului, in care este implicata compania Lukoil si directori ai acesteia pentru infractiuni economice, la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti.

Dosarul Lukoil, restituit de instanta catre Parchetul Curtii de Apel Ploiesti

Tribunalul Prahova a dispus astazi restituirea catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel PCA) Ploiesti a dosarului Lukoil, potrivit portalului instantelor de judecata din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )