Libnet.ro
UNICEF

21:30

Motivul pentru care o celebra casa de moda a ars produse care valorau o avere

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care o celebra casa de moda a ars produse care valorau o avere

O celebra casa de moda a ars produse ce valorau milioane de lire sterline. Compania britanica a distrus genti, haine si parfumuri de lux nevandute, din stocul de anul trecut. Valoareaproduselorarse. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Printul Harry a fost trimis intr-un centru de reabilitare in 2002

Inainte sa se casatoreasca cu Meghan Markle, Printul Harry a fost un burlac convins, care facea probleme la Palat. Indiscretiile constante si actiunile lui scandaloase umbreau reputatia familiei regale,.

Motivul SOCANT pentru care Adriana Iliescu nu isi lasa fiica sa circule cu metroul: Nu e bine sa deranjezi ENERGIILE PAMANTULUI

Adriana Iliescu i-a interzis fiicei sale sa circule cu metroul, asa ca Eliza va trebui sa foloseasca alte mijloace de transport in comun pentru a ajunge la liceu. Adriana Iliescu ede parere ca metroul.

Motivul incredibil pentru care un medic cu experienta din Arad vrea sa devina brancardier

Medicul de familie Adrian Darabantiu, din Arad, cunoscut pentru ca este si presedintele Societatii de Medicina de Familie Arad, si-a depus, luni, dosarul de angajare pe post de brancardier la Spitalul Clinic Ju.

Taberele scolare din Brasov, in paragina. Motivul pentru care trei dintre ele asteapta de ani buni sa fie reabilitate

La Brasov, mai functioneaza doar tabara de la Predeal, care are 70 de locuri. Celelalte tabere fie au fost retrocedate, fie sunt in paragina. Primaria Brasov vrea sa preia trei dintre ele, dar din 2014 se asteapta o semnatura de la Primaria Predeal, care trebuie sa cedeze terenul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )