Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motivul pentru care Elon Musk a fost invitat sa viziteze Egiptul

România Liberă România Liberă,
Motivul pentru care Elon Musk a fost invitat sa viziteze Egiptul

Egiptul l-a invitat pe Elon Musk sa viziteze monumentele sale antice, dupa ce fondatorul companiilor. continuă pe România Liberă

Finala campionatului este in pericol! Motivul pentru care clujenii nu vor sa mearga la Craiova

CSU Craiova CFR Cluj, partida decisiva in lupta pentru titlu, este programata in aceasta seara, de la ora 20:30. Doar ca tenisunile dintre conducerile celor doua echipe au ajuns la cel mai inalt nivel. Iar riscul ca meciul sa nu se mai dispute este din ce in ce mai mare. Sunt reprosuri de ambele .

Motivul pentru care fostul rege Juan Carlos paraseste Spania

Casa regala de la Madrid a anuntat ca fostul rege Juan Carlos a decis sa paraseasca Spania, din caus.

Motivul pentru care gravida din Arad care a murit nu credea in COVID-19: Nu port masca pentru ca...

Gravida de 38 de ani din Arad carea murit din cauza noului coronavirus nu credea in existenta virusului. Femeia s-a stins in urma cu doua zile, in ambulanta, in timp ce era transportata de la Arad la Timisoara.

Motivul pentru care Gica Hagi s-a retras din functia de manager general de la Viitorul

Una dintre cele mai importante stiri ale week-end-ului recent incheiat a fost anuntul surprinzator facut de Gica Hagi: a decis sa renunte la functia de manager general la Viitorul, formatie pe care o si patroneaza de altfel. Gica Popescu, presedinte al gruparii din Liga 1, a precizat motivul pentru care fostul decar al Romaniei a ajuns la aceasta decizie.

Elon Musk, invitat sa se convinga ca piramidele egiptene nu au fost construite de extraterestrii. Mogul tehnologic a alimentat teoria conspiratiei

Elon Musk a fost invitat sa viziteze Egiptul pentru a se convinge ca piramidele nu au fost construite de extraterestrii, asa cum a lasat el sa se inteleaga intr-o postare de Twitter. Autoritatile egiptene au.

Elon Musk, invitat sa se convinga ca piramidele egiptene nu au fost construite de extraterestrii. Mogulul tehnologiei a alimentat teoria conspiratiei

Elon Musk a fost invitat sa viziteze Egiptul pentru a se convinge ca piramidele nu au fost construite de extraterestrii, asa cum a lasat el sa se inteleaga intr-o postare de Twitter. Autoritatile egiptene au.

Egiptul ii transmite lui Elon Musk ca piramidele sale nu au fost construite de extraterestri

Egiptul l-a invitat pe miliardarul Elon Musk sa viziteze tara si sa vada singur ca faimoasele sale piramide nu au fost construite de extraterestri. Reactia din Egipt vine dupa ce seful SpaceX a scris pe Twitter o postare care parea sa fie un sprijin pentru adeptii teoriei conspiratiei care spun ca extraterestrii au fost implicati in efortul de constructie colosala a piramidelor.

EGIPTUL CATRE ELON MUSK: Nu, piramidele nu sunt construite de extraterestri

Egiptul l-a invitat pe miliardarul Elon Musk sa viziteze tara si sa vada singur ca faimoasele sale piramide nu au fost construite de extraterestri, dupa ce magnatul american de la SpaceX a scris pe Twitter ca nu oamenii au ridicat faimoasele constructii, conform zerohedge. com.

Cum vrea Elon Musk sa faca industria auto dependenta de Tesla

Elon Musk, directorul general al Tesla, a anuntat ca este deschis sa colaboreze cu alti producatori. Cel putin pe industria electrica, producatorul sta excelent. Elon Musk sustine acum ca.

Adevaratul motiv pentru care Simona Halep s-a inscris la US Open. Ce se intampla cu turneul american

Simona Halep a surprins pe toata lumea luni, cand a decis sa se inscrie pentru US Open 2020. Desi anuntase in mai multe randuri ca va evita o calatorie in SUA, din cauza pandemiei de coronavirus. A fost un anunt care le-a dat sperante fanilor ca o vor vedea la Flushing Meadows. Dar lucrurile sunt .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )