Libnet.ro
UNICEF

10:30

Motivul pentru care Gica Hagi s-a retras din functia de manager general de la Viitorul

Hotnews Hotnews,
 Motivul pentru care Gica Hagi s-a retras din functia de manager general de la Viitorul

Una dintre cele mai importante stiri ale week-end-ului recent incheiat a fost anuntul surprinzator facut de Gica Hagi: a decis sa renunte la functia de manager general la Viitorul, formatie pe care o si patroneaza de altfel. Gica Popescu, presedinte al gruparii din Liga 1, a precizat motivul pentru care fostul decar al Romaniei a ajuns la aceasta decizie. continuă pe Hotnews

Finala campionatului este in pericol! Motivul pentru care clujenii nu vor sa mearga la Craiova

CSU Craiova CFR Cluj, partida decisiva in lupta pentru titlu, este programata in aceasta seara, de la ora 20:30. Doar ca tenisunile dintre conducerile celor doua echipe au ajuns la cel mai inalt nivel. Iar riscul ca meciul sa nu se mai dispute este din ce in ce mai mare. Sunt reprosuri de ambele .

Motivul pentru care gravida din Arad care a murit nu credea in COVID-19: Nu port masca pentru ca...

Gravida de 38 de ani din Arad carea murit din cauza noului coronavirus nu credea in existenta virusului. Femeia s-a stins in urma cu doua zile, in ambulanta, in timp ce era transportata de la Arad la Timisoara.

Motivul pentru care fostul rege Juan Carlos paraseste Spania

Casa regala de la Madrid a anuntat ca fostul rege Juan Carlos a decis sa paraseasca Spania, din caus.

VIDEO Motivul pentru care o eleva de gimnaziu din Valea Ramnicului a improvizat o minibiblioteca in fata casei

Ana-Maria Luciu, o eleva de clasa a VI-a din comuna buzoiana Valea Ramnicului, a amenajat o minibiblioteca in fata casei ei cu carti pe care le pot imprumuta copiii sarmani din sat.

Motivul pentru care autoritatile Buzaului nu recurg deocamdata la inchiderea teraselor dupa ora 23.00

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau s-a reunit luni, 3 august 2020, in sedinta extraordinara pentru pentru stabilirea unor masuri suplimentare care sa impiedice raspandirea coronavirusului. Una dintre deciziile discutate a fost cea a inchiderii teraselor, cluburilor si barurilor, pe timpul noptii.

Sute de apartamente din Alba Iulia, fara gaze naturale de aproape o saptamana. Motivul pentru care furnizorul nu vrea sa reia alimentarea retelei

Sute de apartamente din Alba Iulia sunt fara gaze naturale de aproape o saptamana dupa un incident tehnologic in urma caruia s-a descoperit ca existau scapari in instalatiile de la mai multe blocuri.

Ludovic Orban: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim altele mai drastice. Am avut zeci de mii de romani, fie bolnavi, fie contacti, pentru care n-am putut sa dispunem nicio masura (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat situatia epidemiologica din Romania, unde pentru a 12-a zi la rand au fost anuntate peste 1. 000 de cazuri noi de COVID-19, si asubliniat ca numarul de.

Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care instituie masura carantinarii

Institutul National de Sanatate Publica INSP) din Romania a actualizat lista statelor cuprinse in asa-numita zona galbena, iar toate persoanele care vin din acestea trebuie sa stea 14 zile in.

Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care cere carantina de 14 zile

Institutul National pentru Sanatate Publica a publicat lista actualizata a tarilor pe care Romania le considera din zona galbena. Cetatenii care vin din aceste tari trebuie sa stea in carantina timp de 14 zile la sosirea in Romania. Masura intra in vigoare de luni, 3 august, conform Digi24.

PENTRU MODUL IN CARE A FOST INTOCMIT RAPORTUL DIN 10 APRILIE ASF l-a amendat pe directorul Rompetrol Well Services cu 20.000 lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) l-a amendat cu 20. 000 lei pe Timur Zhetpisbayev, directorul general al Rompetrol Well Services PTR), pentru modul necorespunzator in care emitentul a intocmit raportul din data de 10 aprilie, se arata intr-o notificare a supraveghetorului pietei postata ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )