Libnet.ro
UNICEF

22:16

Motivul pentru care nu este indicat sa spui sanatate! unei persoanecare stranuta

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care nu este indicat sa spui sanatate! unei persoanecare stranuta

A spune sanatate cuiva care stranuta este considerat de multi un gest firesc de politete deoarece asa suntem invatati de mici ca este frumos. Totusi, se pare ca aceasta urare. continuă pe Antena3

Motivul pentru carecascatul este contagios

Cascatul dureaza in jur de sase secunde. incet, inspiri profund, expiri rapid, iti intinzi bratele, te strambi si ochii inchisi strans pot sa lacrimeze un pic. Pe cat este de banal, pe atat de putin.

Motivul pentru care trebuie sa-ti infasori cheile de la masina in staniol

Cheilewirelessiti pot usura viata, insa reprezinta un pericol pe care hotii il pot exploata cu usurinta. Semnalul cheilor de la masina neprotejate poate fi interceptat cu usurinta de catre.

Motivul pentru care unele vinuri dau dureri de cap

Se intampla adesea dupa ce consumam prea mult vin sa ne trezim cu o durere de cap. Cu toate acestea, exista persoane care experimeanteaza dureri de cap chiar si atunci cand nu beau prea.

Motivul pentru care ne simtim rau atunci cand se modifica presiunea atmosferica

Statisticile au dovedit cameteosensibilitateale afecteazain special pe femei, acestea fiind de trei ori mai predispuse la a dezvolta reactii la schimbarile meteorologice, comparativ cu.

Motivul pentru care ducesa Meghan Markle nu a fost lasata sa deschida cadourile in ziua de Craciun

Meghan Markle a renuntat la multe traditii atunci cand s-a casatorit cu printul Harry. Una dintre cele mai indragite traditii de sarbatori, deschiderea cadourilor de sub brad in dimineata zilei de 25.

PROGRAM Kaufland de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului Kaufland de Anul Nou

PROGRAM Kaufland de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului Kaufland de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAM Kaufland de Anul Nou. intre 27-30 decembrie, hipermarketul Kaufland va avea.

PROGRAM PENNY de Craciun. Iata care este programul hipermarketului PENNY dupa Craciun

PROGRAM PENNY de Craciun. Iata care este programul hipermarketului PENNY de Craciun, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAM PENNY de Craciun. Pe 24 decembrie, magazinele Penny vor functiona dupa un.

PROGRAM CARREFOUR de Craciun. Iata care este programul hipermarketului Carrefour dupa CRACIUN

PROGRAM CARREFOUR de Craciun. Iata care este programul hipermarketului Carrefour de CRACIUN, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAM CARREFOUR de Craciun. Pe 24 decembrie, magazinele Carrefour se vor.

PROGRAM LIDL de Craciun. Iata care este programul hipermarketului LIDL dupa Craciun

PROGRAM LIDL de Craciun. Iata care este programul hipermarketului LIDL de Craciun, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAM LIDL de Craciun. Magazinele Lidl sunt inchise pe 25 si 26 decembrie.

PROGRAM METRO de Craciun. Iata care este programul hipermarketului METRO dupa Craciun

PROGRAM METRO de Craciun. Iata care este programul hipermarketului METRO de Craciun, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAM METRO de Craciun. Pe 23 decembrie, programul va fi normal, intre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )