Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care Gary Oldman s-a temut sa accepte rolul care i-a adus Oscarul pentru Cel mai bun actor: Am avut o revelatie FOTO

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Gary Oldman s-a temut sa accepte rolul care i-a adus Oscarul pentru Cel mai bun actor: Am avut o revelatie FOTO

Actorul Gary Oldman 59 de ani), castigator al categoriei Cel mai bun actor la Oscar 2018, cu rolul legendarului premier britanic Winston Churchill din filmul Darkest Hour, a fost la un pas sa refuze acest rol. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care ne imbolnavim dupa 40 de ani

Un medic popular, Victor Dosenko din Ucraina, sustine ca a descoperit adevaratul motiv pentru care ne imbolnavim dupa 40 de ani. in primul rand, asupra sanatatii noastre influenteaza lucrurile cu.

Motivul pentru care Printul Charles nu va fi niciodata rege

Poate in nicio alta tara, afara de regatul sau, printul Charles nu este atat de iubit ca in Romania, unde revine ori de cate ori are ocazia. Cei care sperau sa-l vada rege pe printul care in noiembrie va.

FLOAREA-DE-COLT. Motivul pentru care este sarbatorita FLOAREA DE COLT luni

FLOAREA-DE-COLT Google s-a hotarat sa sarbatoareasca printr-un doodle FLOAREA DE COLT, cunoscuta si sub numele de leontopodium nivale. Motivul este unul simplu. FLOAREA-DE-COLTCuvantul.

Motivul pentru care politistii pun mana pe masini atunci cand opresc soferi in trafic - Stiai?

Poate ti s-a intamplat sa te opreasca politia si un ofiter sa se sprijine de masina ta. insa daca nu ai trecut printr-o astfel de experienta, cu siguranta ai remarcat acest aspect: agentul pune mana pe.

Motivul pentru care caile ferate sunt umplute cu pietre ascutite

Pietrele de pe calea ferata sunt numite balast si au fost puse acolo cu un scop precis. De cele mai multe ori sunt inchise la culoare si din cauza depozitelor reziduale acumulate in timp. Acestea sunt puse.

Auzatii grave la adresa lui Gary Oldman, premiat cu Oscar pentru cel mai bun rol masculin din filmul Darkest Hour

Gary Oldman, cel care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol masculin pentru filmul Darkest Hour, a fost acuzat de violenta domestica de fosta lui sotie. Cei doi au impreuna doi.

Fiul lui Gary Oldman, scrisoare deschisa in care isi apara tatal in fata acuzatiilor de violenta domestica aduse de mama sa

Gulliver Oldman, fiul actorului Gary Oldman 59 de ani), castigator al categoriei Cel mai bun actor la Oscar 2018, a publicat o scrisoare deschisa prin care isi apara tatal in fata acuzatiilor pe care mama lui, Donya Fiorentino, le-a lansat la adresa artistului. Femeia sustine ca fostul ei sot a abuzat-o fizic si psihic in timpul mariajului lor care a durat patru ani.

Fiul lui Gary Oldman, scrisoare deschisa dupa ce tatal sau a fost acuzat de violenta domestica

Gulliver Oldman, fiul actorului Gary Oldman 59 de ani), castigator al categoriei Cel mai bun actor la Oscar 2018, a publicat o scrisoare deschisa prin care isi apara tatal in fata acuzatiilor pe care mama lui, Donya Fiorentino, le-a lansat la adresa artistului. Femeia sustine ca fostul ei sot a abuzat-o fizic si psihic in timpul mariajului care a durat patru ani.

Cum s-a transformat spectaculos Gary Oldman pentru rolul lui Winston Churchill

Titlul de cel mai bun actor de la Oscarurile din acest an a fost castigat de Gary Oldman, pentru interpretarea personajului Winston Churchill, in filmul The Darkest Hour. Pentru a semana cat mai mult cu Churchill, actorul a trecut printr-o serie de transformari uimitoare. Echipa de artisti de machiaj a actorului a spus ca [].

Premiile Oscar 2018. Gary Oldman, din filmul Darkest Hour, a luat premiul pentru cel mai bun rol principal masculin (VIDEO)

Actorul Gary Oldman a primit duminica seara, la Los Angeles, Oscarul pentru cel mai bun rol principal masculin, in cadrul celei de a 90-a editii a premiilor Academiei americane de film, pentru rolul din filmul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )