Libnet.ro
UNICEF

07:45

Motivul pentru care oamenii din toata lumea isi fac acest tatuaj. Ce reprezinta punctul si virgula

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care oamenii din toata lumea isi fac acest tatuaj. Ce reprezinta punctul si virgula

Punctul si virgula simbolizeaza depasirea unei depresii, a unei dependente sau a unor ganduri de sinucidere. Miscarea, numita Proiectul punct si virgula, a fost initiata de o. continuă pe Antena3

Utile: Motivul pentru care trebuie sa consumi tumeric de sarbatori; 10 sfaturi pentru a incepe o dieta sanatoasa in 2018; Plante si condimente care te vor ajuta sa fii mai sanatoasa iarna aceasta

Cosuri pe scalp: cauze, simptome si tratament. Indiferent de zonele de pe corp in care apar, cosurile sunt inestetice, dar si dureroase, ceea ce le face si mai dificil de suportat. Pielea scalpului este extrem de sensibila, iar cosurile aparute in aceasta zona pot fi semne ale unor probleme grave. Motivul pentru care trebuie sa consumi tumeric de sarbatori. Turmericul este un puternic anti-inflamator cu multiple beneficii asupra corpului tau, de la ameliorarea digestiei pana la tratarea afectiunilor digestive. Turmenicul are ca si componenta principala curcuma, aceasta te poate proteja inclusiv de remisiile de colita ulcerativa.

Atentie! Motivul pentru care nu trebuie sa mai bei cafea pana pe 2 ianuarie

Faci parte din categoria de oameni care nu pot deschide ochii dimineata pana nu servesc prima gura de cafea? Asta se petrece deoarece organismul tau s-a obisnuit cu starea de bine furnizata de aceasta.

Descoperirea care zdruncina din temelii lumea crestina inainte de Craciun. Nasterea lui Iisus ar fi avut loc in iunie

Data nasterii lui Iisus este una dintre cele mai mari taine ale Bibliei. Nu este mentionata nicaieri in scrierile sfinte sau in Evanghelii, dar o sarbatorim de cateva decenii pe data de 25.

Cum arata cina de Craciun in peste 20 de tari din toata lumea FOTO

Masa de Craciun este un moment special pentru familiile din toata lumea. in fuctie de traditii si obiceiurile mostenite, fiecare cultura are mancaruri specifice zonei.

Craciunul s-a terminat pentru noi. Motivul pentru care acest cuplu va fi separat de sarbatori, prima data in 70 de ani

Doi batrani de aproximativ 90 de ani sunt suparati ca vor avea cel mai trist Craciun, dupa ce, pentru prima data in 69 de ani, ei trebuie sa se separe in preajma sarbatorilor de.

Motive pentru care ajungem sa fim nefericiti de sarbatori. Explicatiile medicilor

Mihail Litvak este un renumit psiholog si explica motivele pentru care oamenii ajung sa fie stresati, nefericiti de sarbatori. Lipsa iubirii in familie duce destul de des la faptul ca sotii,.

Motivul incredibil pentru care unii oameni pur si simplu nu se vor imbogati niciodata

Toata lumea vrea sa se imbogateasca. Unii oameni au fost vizionari si au cumparat Bitcoin, atunci cand acesta valora doar 1$, altii muncesc din greu. Dar oamenii bogati au ceva in comun.

Darren Cahill, despre noul sezon WTA: Serena Williams, marea provocare. Cand intra pe teren este o problema pentru toata lumea

Simona Halep s-a antrenat pentru noul sezon WTA in Romania, alaturi de tehnicianul Darren Cahill. Dupa cateva saptamani petrecute in tara noastra, australianul s-a declarat foarte multumit de pregatirea pe care a facut-o cu numarul 1 WTA, precizand totodata ca marea provocare din 2018 pentru Halep va fi Serena Williams. Cand Serena intra pe teren este o problema pentru toata lumea, nu doar pentru Simona, a spus Cahill.

FOTOGALERIE10 motive pentru care trebuie sa mergi in Israel

Anul acesta am fost a patra oara in Israel, pentru doar patru zile. Desigur, prea putin pentru o tara a carui densitate de obiective turistice te poate face sa o parcurgi la pas, doar ca in patru zile s-au comprimat experiente pe care in alte locuri le poti avea in doua saptamani. De la plaja la pelerinaj si de la cluburi futuriste la bazaruri antice, le-am vazut pe toate. De aceea, am intocmit o lista limitata la 10 lucruri pentru care, chiar si intr-un city break, le poti bifa in Israel.

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie poate cerceta toate infractiunile comise de magistrati

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte, poate investiga toate infractiunile comise de magistrati, au decis, ieri, parlamentarii din Comisia speciala, care au adoptat un amendament la proiectul de modificare a Legii 304/2004 privind organizarea judiciara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )