Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian Boureanu ELIBERAT din AREST! Motivul pentru care oamenii legii i-au dat drumul

B1 B1,
Cristian Boureanu ELIBERAT din AREST! Motivul pentru care oamenii legii i-au dat drumul

Cristian Boureanu a trebuit sa mearga urgent la un medic stomatolog. Fostul politician a declarat ca lovuturile puternice pe care i le-ar fi aplicat agentii care l-au oprit joi noapte in trafic, l-au lasat. continuă pe B1

Simona Halep, motivul pentru care a pierdut finala Roland Garros

In declaratia de presa pe care Simona Halep a oferit-o dupa pierderea finalei Roland Garros, jucatoarea romanca a incercat sa explice motivul pentru care a pierdut in fata letonei Jelena Os.

Utile:Efectele nocive ale aerului conditionat asupra pielii; Motivul pentru care nu trebuie sa bei niciodata apa in avion; Leacuri naturale pentru toxiinfectii alimentare

Leacuri naturale pentru toxiinfectii alimentare. Ghimbirul ajuta digestia. A fost folosit multa vreme in tratarea a numeroase afectiuni, datorita. La ce remedii naturale poti apela sa-ti creasca parul mai repede. Ceapa si usturoiul Continutul de sulf stimuleaza productia de colagen si.

Cristian Boureanu este la un pas de arest. Ce a declarat fosta sa sotie

Cristian Boureanu este la un pas de arest dupa ce a lovit un politist. Fosta sotie a lui Cristian Boureanu, Irina Boureanu, a spus, in exclusivitate pentru Antena 3: Nu vreau sa comentez, pentru ca.

Cristian Boureanu scos in mare secret din arest

Cristian Boureanu a fost scos in secret din arest pentru a fi dus la stomatolog. Loviturile pe care fostul politician sustine ca i le-ar fi aplicat agentii care l-au oprit joi noapte in trafic, l-au.

30 de zile de arest preventiv pentru fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat ca ar fi lovit un agent de politie

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca ar fi lovit un agent de politie. Cristian Boureanu a fost audiat timp de peste opt ore, in prezenta unui procuror, la sediul Brigazii Rutiere din Capitala, iar la ora 00. 30 pe numele acestuia a fost emisa initial o ordonanta de retinere pentru ultraj.

Cristian Boureanu a depus plangere penala impotriva politistilor care l-au oprit in trafic (VIDEO)

Cristian Boureanu riposteaza in urma acuzatiei de ultraj! Fostul deputat a depus plangere penala impotriva echipajului de la Rutiera care l-a oprit in trafic in noaptea de joi spre.

Cristian Boureanu a depus o plangere penala impotriva politistilor, pe care ii acuza de vatamare corporala

Cristian Boureanu a depus, duminica, o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria 1 impotriva politistilor, pe care-i acuza de vatamare corporala.

Anuntul facut de medici despre starea de sanatate a lui Cristian Boureanu. Vestile NU sunt bune!

Fostul deputat Cristian Boureanu, care joi noapte a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitala in urma unui incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, ramane internat, avand un.

Psiholog: Cristian Boureanu are mintea unui adolescent pus pe scandal

Psihologul Cezar Laurentiu Cioc aduce noi informatii despre personalitatea agresiva a fostului deputat Cristian Boureanu, in lumina noului scandal pe care acesta l-a avut in trafic cu agentii Politiei.

Il capo di tutti capi din mafia siciliana a fost eliberat din puscarie! Motivul din spatele deciziei care i-a infuriat pe italieni

Eliberarea din puscarie a unui cunoscut sef al Mafiei siciliene, poreclit fiara, sub motivul ca are dreptul sa moara cu demnitate, a starnit revolta in randul.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )