Libnet.ro
UNICEF

06:00

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a facut un copil, dupa ce l-a infiat pe Victor

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Viorica Dancila nu a facut un copil, dupa ce l-a infiat pe Victor

Viorica Dancila a povestit, duminica, la Antena 3, cum l-a infiat pe Victor, unicul sau fiu, si de ce nu a facut, alaturi de sotul sau, un copil. Aveam 26 de ani. Nu ne doream atunci sa infiem un copil,. continuă pe Antena3

Dupa Bianca Andreescu, o alta jucatoare s-a retras din Turneul Campionelor. Motivul pentru care a parasit competitia

Inca o jucatoare s-a retras din Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu si Naomi Osaka s-au accidentat si au parasit competitia din China. Kiki Bertens a acuzat probleme medicale in setul secund al partidei cu Belinda Bencic si nu a mai putut continua meciul. Bianca Andreescu, Naomi Osaka si Kiki Bertens s-au retras din Turneul .

Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Klaus Iohannis si sotia lui au dezvaluit la un moment dat motivul pentru care care nu au avut copii, dupa ce unele voci i-au criticat pentru decizia de a nu adopta unul. Seful statului a precizat ca el si Carmen Iohannis nu pot avea copii. Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu .

Motivul pentru care Cristi Borcea sufera enorm in inchisoare: Nu poate face nimic de acolo!

Cristi Borcea sufera mult din cauza faptului ca este departe de copii sai, mai ales de cele doua fetite gemene care s-au nascut la scurt timp dupa ce el a fost condamnat din nou la inchisoare. Pe langa asta, alt lucru il intristeaza pe afacerist. Chiar fiul sau a dezvaluit despre ce este vorba. Cristi .

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce sondajul IMAS a plasat-o pe locul al treilea

Candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, ca este sigura ca va ajunge in turul al doilea al alegerilor pentru.

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu ar fi trebuit sa iasa o zi din inchisoare

Liviu Dragnea nu ar fi avut dreptul la permisie , pentru ca este cercetat si in alte dosare si nu are voie sa ia legatura cu alti inculpati, potrivit unei hotarari de guvern care prevede acest lucru.

Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care a decis sa il dea spre adoptie pe Victor, in urma cu aproape 30 de ani. Femeia a marturisit ca saracia a impins-o sa faca acest gest si i-a multumit premierului demis pentru tot ce a facut pentru copil. Mama biologica a .

Viorica Dancila explica de ce nu vorbeste niciodata in limba engleza

Premierul demis, Viorica Dancila, a explicat vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, care este motivul pentru care nu vorbeste in engleza, atunci cand se afla in afara granitelor.

31 octombrie, Halloween. Motivul nebanuit pentru care se aprinde o lumanare in dovleac

Romanii au preluat in ultimii ani traditiile americanilor si sarbatoresc Halloweenul pe 31 octombrie. Sculpteaza dovleci si pun lumanari inauntru, se costumeaza in personaje din filmele de groaza si dau petreceri de pomina. Multi dintre ei nu stiu insa motivul pentru care se aprinde o lumanare in dovleac. Motivul pentru care se aprinde o lumanare .

Viorica Dancila si-a facut deja planurile pentru dupa alegeri. Nu voi fi somera. Pot face performanta!

In ciuda speculatiilor aparute conform carora premierul demis, ar putea fi somera dupa incheierea alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila ofera asigurari clare ca nu se va intampla acest lucru. Aleasa formatiunii social-democrate pentru cursa prezidentiala din acest an este convinsa ca nu va ramane fara loc de munca dupa finalul lunii noiembrie. Viorica Dancila a participat .

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Comasarea spitalelor presupune inchiderea unor institutii medicale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a vizitat Spitalul Judetean de Urgenta, la care s-au facut mai multe investitii in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )