Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul surprinzator pentru care mai multi colindatori au fost arestati

Antena3 Antena3,
Motivul surprinzator pentru care mai multi colindatori au fost arestati

Mai multi colindatori au fost arestati si masina le-a fost incendiata in India, dupa ce au fost acuzati ca au incercat sa converteasca un barbat la crestinism. Politia a declarat ca 32 de. continuă pe Antena3

Motivul bizar pentru care un tanar a modificat marcajele rutiere din orasul sau - VIDEO

Un cetatean chinez in varsta de 28 de ani era exasperat de traficul intens de la el din oras si de timpul lung petrecut in masina in drum spre serviciu. La un moment dat, barbatul a.

Partidul lui Tariceanu propune dezincriminarea infractiunii pentru care chiar Tariceanu a fost trimis in judecata

Comisia Iordache urmeaza sa dezbata saptamana viitoare mai multe amendamente la Codurile penale, iar unul dintre ele practic dezincrimineaza infractiunea de marturie mincinoasa. DNA atrage atentia ca.

Robbie Williams a dezvaluit motivul pentru care a fost internat la terapie intensiva in urma cu doua luni

Robbie Williams a dezvaluit ca doctorii i-au descoperit o anomalie cerebrala in luna septembrie, motiv pentru care a fost internat timp de o saptamana la terapie intensiva si a fost nevoit sa anuleze.

Mai multi romani au ramas fara banii din conturi in urma unui atac informatic asupra a 12 banci. Vizate sunt pensiile

Mai multi romani s-au trezit cu conturile goale dupa ce un numar de 12 banci din Romania au fost atacate cibernetic Totul s-a petrecut la sfarsitul anului 2015, potrivit lui Gyorgy.

USR: Se doreste modificarea infractiunii de marturie mincinoasa, pentru care e cercetat Tariceanu/ Datele informatice din dosarul lui Dragnea nu ar mai putea fi folosite, nici inregistrarea cu crima odioasa de la metrou

Parlamentarii USR din comisia speciala pentru legile din sfera justitiei au avertizat joi cu privire la urmarile pe care le-ar avea modificarile la Codul de procedura penala si Codul penal propuse de cei de la PSD, ALDE si UDMR, una dintre acestea fiind, potrivit acestora, faptul ca nu s-ar mai putea folosi ca probe datele informatice care privesc dosarul lui Liviu Dragnea, si nici inregistrarea cu crima de la metroul din Dristor de pe camerele de supraveghere. Acestia au semnalat si faptul ca se propune modificarea infractiunii de marturie mincinoasa, pentru care este cercetat Calin Popescu-Tariceanu.

Trenul regal, insotit de mai multi piloti in semn de omagiu pentru Regele Mihai

O parte din drum, trenul regal a fost insotit de cativa piloti care au adus un ultim omagiu celui care a fost mentorul lor, si cel care a infiintat Aeroclubul Romaniei, in cadrul.

Mai multi traficanti, care vindeau droguri elevilor de liceu, au fost prinsi si arestati

Patru traficanti care vindeau droguri unor elevi de liceu din Bucuresti au fost arestati preventivi, a decis Tribunalul Bucuresti. Un alt traficant de droguri a fost plasat in arest la.

Si-a ingropat sotia in urma cu mai multi ani si se ducea zilnic cu flori la mormantul ei. Recent, a deschis televizorul si a impietrit. Ce a vazut barbatul

Un barbat care credea ca si-a ingropat sotia moarta intr-un accident auto a fost socat sa o vada pe femeie, doi ani mai tarziu, la o populara emisiune de televiziune. Abragh Mohamed a.

Accident cumplit: Autobuz scolar, lovit de tren: Patru morti si mai multi raniti

Accident feroviar grav. Un autobuz scolar a fost lovit de un tren regional in regiunea Mialas, in apropiere de Perpignan. Din primele informatii, bilantul provizoriu arata: patru morti si sapte.

Ce universitati au produs cei mai multi fondatori de afaceri miliardari

A deveni fondator al unei companii unicorn este un vis pe care multi antreprenori spera sa-l realizeze, iar multi incearca sa descopere ceea ce este nevoie pentru a deveni un astfel de fondator. In timp ce munca grea si daruirea sunt cerintele minime, impreuna cu un concept inovator, este nevoie de mai mult decat atat pentru a ajunge in topuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )