Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motoc: Primim vesti din ce in ce mai bune despre starea celor patru militari romani raniti in Afganistan

Adevărul Adevărul,
Motoc: Primim vesti din ce in ce mai bune despre starea celor patru militari romani raniti in Afganistan

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, a anuntat, duminica seara, ca starea celor patru militari romani care au fost raniti in Afganistan, in urma exploziei unei bombe artizanale, este din ce in ce mai buna. continuă pe Adevărul

Ministul Apararii, Mihnea Motoc: Primim vesti din ce in ce mai bune despre starea celor patru militari raniti in Afganistan

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, anunta, duminica seara, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca va marturisesc ca respir mai usurat pe masura ce primim vesti din ce in ce mai bune despre starea celor patru militari ai nostri raniti in dimineata aceasta intr-un nou act las, murdar. Sunt pe maini bune acolo, in spitalul din Baza Kandahar, unde beneficiaza de atentia si ingrijirea unei echipe medicale competente.

Motoc: vestile despre starea celor patru militari raniti in Kandahar sunt bune

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, precizeaza ca vestile despre starea de sanatate a celor patru militari raniti duminica dimineata in provincia Kandahar, Afganistan, sunt din ce in ce mai bune, acestia fiind tratati intr-un spital din baza Kandahar.

Care sunt secretele pentru cele mai bune muraturi

Suntem in plin sezon al muraturilor si cu siguranta vrei sa prepari cele mai bune conserve. Asa ca ti-am pregatit o lista ampla cu reguli esentiale, sfaturi si recomandari pentru a afla care sunt secretele pentru cele mai bune muraturi si pentru ca borcanele sau sticlele cu legume, pasta de tomate sau bulion sa reziste luni de zile in camara ta.

Cele mai bune 10 universitati din lume, potrivit Times Higher Education World University Rankings 2016-2017

Revista Times Higher Education a anuntat topul celor mai bune universitati 2016-2017, top pe care publicatia realizeaza de 12 ani. Universitatea Oxford este clasata pe primul loc in Times Higher Education World University Rankings 2016-2017. Este prima universitate din Marea Brtanie care a ajuns pe locul I de cand se face World University Rankings.

Cele mai bune masti de fata pe care le poti face acasa: amestecuri naturale care te ajuta sa-ti protejezi tenul in sezonul rece, fara sa cheltuiesti o avere pe creme

In aceasta perioada a anului, cand zilele reci au inceput sa-si faca deja simtita prezenta, mastile de casa, naturale si pline de vitamine, vor face minuni pentru ten. Fie ca hidrateaza sau curata, cremele naturale pot fi realizate foarte simplu, important este sa stiti care sunt cele mai potrivite ingrediente pentru ceea ce aveti nevoie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )