Libnet.ro
UNICEF

22:00

MRU: Lansarea Partidului Forta Civica e relativ tarzie, ar fi trebuit sa se intample cu macar un an in urma/ Ce electorat tinteste PFC

Hotnews Hotnews,
MRU: Lansarea Partidului Forta Civica e relativ tarzie, ar fi trebuit sa se intample cu macar un an in urma/ Ce electorat tinteste PFC

Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Partidului Forta Civica PFC), a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca lansarea noii formatiuni de centru-dreapta este relativ tarzie si ca acest lucru ar fi trebuit sa se intample cu macar un an in urma. De asemenea, Ungureanu a explicat si care e electoratul pe care il tinteste nou lansatul partid Forta Civica. continuă pe Hotnews

MRU, noul presedinte al partidului Forta Civica

In urma Congresului National al Partidului Forta Civica, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a fost ales presedinte al formatiunii politice, transmit sursele de presa.

Ungureanu: Lansarea formatiunii Forta Civica este relativ tarzie, trebuia sa se intample cel putin cu un an inainte

Presedintele formatiunii Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat vineri seara, la Realitatea Tv, ca partidul trebuia sa se lanseze cu macar un an in urma pentru ca acest proiect sa fi ajuns la.

Partidul Forta Civica al lui Mihai Razvan Ungureanu isi alege noua conducere in cadrul Conventiei Nationale de vineri

Partidul Forta Civica, al carui presedinte este fostul premier Mihai-Razvan Ungureanu, organizeaza vineri Conventia Nationala, in cadrul careia vor avea loc alegeri pentru noua conducere a partidului, informeaza un comunicat de presa.

Partidul Forta Civica isi alege noua conducere vineri, la Conventia Nationala

Partidul Forta Civica PFC) isi alege vineri, in cadrul Conventiei Nationale, noua structura de conducere, potrivit unui anunt al presedintelui Initiativei Civice de Centru Dreapta ICCD), Mihai-Razvan Ungureanu.

Partidul Forta Civica isi alege noua conducere astazi

Partidul Forta Civica PFC) isi alege astazi, in cadrul Conventiei Nationale, noua structura de conducere, potrivit unui anunt al presedintelui Initiativei Civice de Centru Dreapta ICCD), Mihai-Razvan Ungureanu, informeaza sursele de presa.

LIVE TEXT Partidul Forta Civica isi alege noua conducere vineri la Conventia Nationala

Partidul Forta Civica PFC) isi alege astazi, in cadrul Conventiei Nationale, noua structura de conducere, potrivit unui anunt al presedintelui Initiativei Civice de Centru Dreapta ICCD), Mihai-Razvan Ungureanu. Conventia Nationala a PFC se va desfasura la Sala Polivalenta din Bucuresti cu incepere de la ora 11. Urmareste pe HotNews. ro LIVE TEXT principalele momente si declaratii .

Forta Civica va face toate demersurile pentru a deveni membru PPE

Noul presedinte al partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a fost insarcinat vineri, la Conventia Nationala a Fortei Civice, desfasurata la Sala Polivalenta, cu diligentele necesare aderarii la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )