Libnet.ro
UNICEF

10:45

MS: Primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in randul personalului medical

România Liberă România Liberă,
MS: Primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in randul personalului medical

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti seara, primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in . continuă pe România Liberă

Ministerul Sanatatii confirma primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in randul personalului medical

Un ambulantier in varsta de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava care era infectat cu noul coronavirus a murit, informeaza marti Ministerul Sanatatii, potrivit Agerpres.

Ministerul Sanatatii confirma primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in randul personalului medicali

Un ambulantier in varsta de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava care era infectat cu noul coronavirus a murit, informeaza marti Ministerul Sanatatii.

Coronavirus. Primul deces in randul personalului medical din Romania: Un ambulantier din Suceava

Autoritatile romane au anuntat ca un ambulantier in varsta de 53 de ani, de la Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus si a devenit, astfel, prima victima.

Primul deces din cauza coronavirusului in randul personalului medical - un ambulantier de 53 de ani din Suceava

Primul deces din cauza coronavirusului in randul personalului medical din Romania a fost anuntat marti seara de catre autoritati. Este vorba despre un ambulantier de 53 de ani de la Serviciul de Ambulanta Judetean din Suceava. in prezent, 699 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Barbatul lucra de peste 20 de ani la Ambulanta Suceava, alaturi de tatal sau.

Primul deces al unui cadru medical din Romania din cauza COVID-19. A refuzat sa se interneze si a murit acasa

Ministerul Sanatatii a confirmat marti primul deces in urma coronavirus in randul personalului medical implicat in lupta cu pandemia. Este vorba de un ambulantier in varsta de 53 de ani, din cadrul Serviciului de Ambulanta Suceava. Bilantul total a ajuns la 198 de decese.

Primul deces cauzat de COVID-19 in judetul Vaslui: un barbat de 71 de ani care a calatorit in Turcia

Un barbat de 71 de ani infectat cu noul coronavirus a murit la Spitalul Municipal de Urgenta Barlad, unde se afla internat de pe 28 martie.

Alte sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 182

Autoritatile au anuntat, marti dimineata, alte sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in Romania ajunge astfel la 182. Este vorba de doua femei, de 67 si 70 de ani, ambele cu afectiuni cronice, si de patru barbati cu varste de 60, 66, 94 si 55 de ani.

Pink, diagnosticata cu noul Coronavirus! Doneaza 1 milion de dolari in lupta contra COVID-19

Celebra Pink, dar si fiul ei in varsta de doar 3 ani, au fost testati pozitiv cu noul Coronavirus in urma cu doua saptamani. S-au vindecat, iar acum artista doneaza 1 milion de dolari in lupta contra COVID-19.

BREAKING |10 bebelusi au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus intr-o maternitate din Timisoara

ALERTA! in maternitatea Odobescu din Timisoara au fost inregistrati 10 bebelusi infectati cu noul Coronavirus. Noua dintre acestia au fost externati, iar unul se afla inca internat.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean Alba testate pozitiv cu noul coronavirus. O sectie si-a restrans drastic activitatea

O sectie a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia si-a restrans drastic activitatea dupa ce patru cadre medicale au fost testate pozitiv cu noul coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )