Libnet.ro
UNICEF

21:30

Municipiul Targu Jiu a inceput sa fie impodobit pentru sarbatorile de iarna

Adevărul Adevărul,
Municipiul Targu Jiu a inceput sa fie impodobit pentru sarbatorile de iarna

Lucratorii Primariei Targu-Jiu au inceput sa monteze ghirlandele si figurinele care vor infrumuseta orasul de sarbatorile de iarna. continuă pe Adevărul

13 ofiteri din 11 tari ale lumii se vor afla in vizita de studii in judetul Gorj

Cursantii din cadrul Cursului Superior International, care se desfasoara la Scoala de Aplicatie pentru Ofiteri ,,Mihai Viteazul a Jandarmeriei Romane, vor efectua o vizita de studii in municipiul Targu-Jiu si judetul Gorj.

Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de politisti depozitelor de marfuri

Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, impreuna cu comisari din cadrul Garzii Financiare - Sectia Gorj au organizat o actiune pe linia prevenirii si combaterii ilegalitatilor ce se comit in domeniul depozitarii si comercializarii produselor alimentare si nealimentare la agentii economici care detin puncte de lucru in municipiul Targu Jiu.

Iulia Vana, cale libera catre functia de viceprimar al municipiului Targu Jiu

Consilierul local Iulia Vana PSD) pare ca are cale libera catre ocuparea functiei de viceprimar al municipiului Targu-Jiu, dupa ce candidatura consilierului liberal Mihai Paraschiv nu a fost agreata de conducerea Primariei Targu-Jiu.

DOSAR PENAL deschis pe numele capitanului echipei Pandurii Targu Jiu.

Capitanul echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu, Viera Ousmane Diarrassouba, este cercetat de politisti din Gorj pentru conducerea unei masini cu nume fals, transmite Realitatea TV. Autoritatile i-au intocmit dosar penal. Stire in curs de actualizare.

Caravana Medierii se opreste si in Targu Jiu

Gorjenii vor putea participa la Caravana Medierii, eveniment care promoveaza institutia medierii, procedura alternativa de solutionare a disputelor. Evenimentul va avea loc sambata, 20 octombrie, incepand cu ora 12. 00, la Libraria ADA din cadrul Complexului Comercial PARANG din Targu Jiu.

Dragnea: USL nu trebuie sa fie inchis pentru oameni ca Gigi Becali.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, comentand solicitarea unor ONG-uri de retragere a candidaturii lui Gigi Becali, ca acesta este un persoanj autentic si ca USL nu trebuie sa fie inchis pentru oameni ca Becali, potrivit Mediafax. Incerc sa fiu destul de rezervat. Gigi Becali e un persoanj autentic, un om politic cu destul de multa putere si nu cred ca USL trebuie sa fie inchis pentru oameni ca Gigi Becali, a spus Dragnea. Coalitia Antidiscriminare din Romania .

Vezi ce spune Petre Grigoras inainte de derbiul pentru locul I cu Steaua

Petre Grigoras, antrenorul echipei Pandurii, s-a declarat increzator in sansele echipei sale de a scoate un rezultat pozitiv in fata Stelei. Meciul se va disputa duminica, 21 octombrie, pe Stadionus Municipal din Targu-Jiu, de la ora 21.

Elena Udrea: Am gresit pentru ca am lasat ,,cochetaria sa fie pretext pentru ...

Elena Udrea a declarat, luni seara, ca una dintre greselile pe care le-a facut a fost ca a lasat ,,cochetaria sa fie pretext pentru atacurile mediaticeele si ca a acoperit ,,cu greseli mici succese mari, potrivit realitatea. net Pot sa spun ca am concluzionat ca una din greselile pe care le-am facut si pe care mi le asum a fost ca am lasat aceasta cochetarie sa fie pretext pentru o expunere si atacuri mediatice relevante, importante, care au lasat urme. Am acoperit cu greseli mici succese .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )