Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea: Am gresit pentru ca am lasat ,,cochetaria sa fie pretext pentru ...

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea: Am gresit pentru ca am lasat ,,cochetaria sa fie pretext pentru ...

Elena Udrea a declarat, luni seara, ca una dintre greselile pe care le-a facut a fost ca a lasat ,,cochetaria sa fie pretext pentru atacurile mediaticeele si ca a acoperit ,,cu greseli mici succese mari, potrivit realitatea. net Pot sa spun ca am concluzionat ca una din greselile pe care le-am facut si pe care mi le asum a fost ca am lasat aceasta cochetarie sa fie pretext pentru o expunere si atacuri mediatice relevante, importante, care au lasat urme. Am acoperit cu greseli mici succese . continuă pe România Liberă

Elena Udrea va candida pentru un loc de deputat in colegiul 4 din municipiul Roman, Neamt

Elena Udrea si-a anuntat duminica, oficial, candidatura pentru colegiul de deputati nr. 4 din Neamt, intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o in municipiul Roman, alaturi de primarul Laurentiu Leoreanu si de liderul PDL Neamt, Gheorghe Stefan, potrivit Agerpres. Elena Udrea a explicat motivele pentru care a ales sa candideze in colegiul format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, in detrimentul altor judete din care primise invitatii similare.

Elena Udrea a anuntat ca va candida la Roman pentru un loc in Camera Deputatilor

Elena Udrea si-a anuntat, duminica, la Roman, intr-o conferinta de presa, candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din decembrie. Elena Udrea a spus, in conferinta sustinuta.

Elena Udrea are de tras pentru colegiul in care candideaza. Localnicii nu stiu exact cine este

Elena Udrea fuge de Bucuresti si va candida in colegiul de la Piatra Neamt, in comuna Ion Creanga. Oamenii spun insa ca nu au auzit de Elena Undrea decat de la televizor, si nu s-ar grabi sa o voteze. Pentru.

Elena Udrea: Dan Voiculescu este foarte interesat de POSDRU pentru ca multe din ONG-urle lui acceseaza fonduri

Presedintele PDL Bucuresti Elena Udrea a comentat, luni, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1TV, incapacitatea actualului Guvern de a continua proiectele existente, acuzand incapacitatea celor din.

Elena Udrea: Dan Voiculescu este foarte interesat de POSDRU pentru ca multe din ONG-urle lui ...

Presedintele PDL Bucuresti Elena Udrea a acuzat, luni seara, guvernul de incapacitate de a continua proiectele existente, potrivit b1. ro. Fostul ministru a acuzat Guvernul ca nu poate finaliza nici proiectele din fonduri europene, si nici macar proiectele din bugetul de stat, ea precizand ca MDRT avea cea mai buna absorptie de fonduri europene. POSDRU este un program unde este foarte interesat domnul Dan Voiculescu. Foarte multe ONG-uri ale domnului Voiculescu acceseaza fonduri europene de .

Elena Udrea: Daca cei din USL nu pot asigura plata pensiilor si salariilor, sa demisioneze

Elena Udrea critica lipsa de organizare a Guvernului, afirmand ca daca cei din USL nu pot asigura plata pensiilor si salariilor, atunci trebuie sa demisioneze, pentru ca nu pot guverna. Este proba.

Elena Udrea si-a anuntat la Roman candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor

Fostul ministru Elena Udrea si-a anuntat, astazi, la Roman, candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din decembrie.

Elena Udrea si-a anuntat candidatura pentru Camera Deputatilor, la Roman

Fostul ministru Elena Udrea si-a anuntat, duminica, la Roman, intr-o conferinta de presa, candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din decembrie, precizand ca nu este intamplator faptul.

Udrea, despre cea mai grava greseala pe care a facut-o. Ce isi reproseaza fostul sef al PDL Bucuresti

Fostul presedinte al PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, luni seara, ca una dintre greselile pe care le-a facut a fost ca a lasat cochetaria sa fie pretext pentru atacurile mediatice si a acoperit cu.

Pe cine trebuie sa convinga Elena Udrea pe 9 decembrie. Zeci de mii de oameni sunt surprinsi de alegerea facuta

Democrat-liberalii se intalnesc astazi, intr-un Birou Permanent National, pentru a definitiva listele candidatilor pentru alegerile din 9 decembrie, astazi fiind termenul limita de depunere a candidaturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )