Libnet.ro
UNICEF

00:06

Mures: O fetita de doi ani a murit, dupa ce un copac a cazut peste masina in care se afla

România Liberă România Liberă,
Mures: O fetita de doi ani a murit, dupa ce un copac a cazut peste masina in care se afla

O fetita in varsta de doi ani a murit, duminica, in localtitatea Brancovenesti, dupa ce un copac a cazut peste autoturismul in care se afla, alaturi de tatal ei. continuă pe România Liberă

Tragedie pentru o familie din SUA! Un baietel in varsta de 3 ani a murit dupa ce a ramas blocat in masina (FOTO)

Tragedie pentru o familie din Houston, SUA. un Baietel de 3 ani a murit dupa ce s-a blocat in masina din fata casei, pe canicula, potrivit New York Daily News. Evan Trapolino a murit, joi, dupa ce a.

Accident tragic in apropiere de Dej! Doi tineri au murit, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-un sant

Sfarsit tragic pentru doi tineri din Bistrita-Nasaud! O fata si un baiat si-au pierdut viata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat, sambata noaptea, intr-un sant din.

Temerile privind iesirea Marii Britanii din UE depreciaza leul la minimul a doi ani si jumatate in raport cu euro

Cursul de schimb al euro anuntat de BNR a crescut pe 16 iunie la maximul a aproape doi ani si jumatate, moneda europeana fiind cotata la 4,5396 lei/euro, in urcare cu 0,71 bani fata de ziua anterioara, in contextul in care leul si alte monede din.

A murit dupa ce iubitul ei a sarutat-o. E cumplit ce i-a facut, fara sa isi dea seama, barbatul

Moarte tragica pentru o tanara de 20 de ani din Montreal, Canada. Aceasta a decedat dupa ce iubitul ei a sarutat-o.

Jo Cox, membru al Parlamentului Britanic, a murit, dupa ce a fost impuscata si injunghiata

ACTUALIZARE 19:40 Tom Watson: Membrii partidului sunt devastati de moartea lui Jo ---- *ACTUALIZARE 19:12 Un om in varsta de 52 de ani a fost arestat . Ofiterii legisti efectueaza perchezitii in casa in care locuieste barbatul. ----- *ACTUALIZARE 18:19 Campania pentru ramanerea Marii Britanii in UE a fost amanata pentru maine si, totodata, grupul Vot Leave , a declarat ca a suspendat manifestatiile, conform newsmax. ------ *ACTUALIZARE 17:58 Parlamentarul laburist, favorabil ramanerii Marii Britanii in UE a fost impuscat de trei ori, o data in cap, de catre un barbat care in timpul atacului a strigat Britain First. ----------- Jo Cox, membru al parlamentului britanic, a fost impuscata in West Yorkshire, conform The Guardian. Ea a fost atacata in propria circumscriptie de un barbat care pare sa fie favorabil iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. Politicianul laburist a fost ranit in atac, iar in zona se desfasoara o actiune de investigatie a politiei.

Tragedie pe un lac din Rusia. Cel putin zece copii au murit dupa ce doua ambarcatiuni s-au rasturnat

Cel putin 10 copii au murit duminica dupa ce doua barci in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat, probabil din cauza conditiilor meteo, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )