Libnet.ro
UNICEF

09:45

A murit Fidel Castro, parintele Revolutiei cubaneze si ultima mare figura a comunismului international

Hotnews Hotnews,
 A murit Fidel Castro, parintele Revolutiei cubaneze si ultima mare figura a comunismului international

Parintele Revolutiei cubaneze, Fidel Castro, a murit vineri seara, la Havana, la varsta de 90 de ani, a anuntat fratele sau, caruia i-a predat puterea in 2006, scrie AFP. Liderul maxim, care a controlat cu o mana de fier insula dupa revolutia din 1959 si a sfidat superputerea americana timp de peste o jumatate de secol, i-a cedat puterea fratelui sau Raul incepand din 2006. continuă pe Hotnews

FOTO+VIDEO. A murit Fidel Castro, la 90 de ani. Ultimul lider comunist supravietuitor al Razboiului Rece putea sa declanseze Al Treilea Razboi Mondial, din cauza Crizei rachetelor. Vor fi noua zile de doliu national

A murit Fidel Castro. Trupul liderului cubanez va fi incinerat sambata, a anuntat fratele sau, presedintele Raul Castro. Administratia de la Havana a instituit noua zile de doliu national .

FOTO+VIDEO. A murit Fidel Castro, la 90 de ani. Ultimul lider comunist supravietuitor al Razboiului Rece putea sa declanseze Al Treilea Razboi Mondial, din cauza Crizei rachetelor

A murit Fidel Castro.

Fidel Castro a murit

Parintele Revolutiei cubaneze, Fidel Castro, a murit ieri seara, la Havana, la varsta de 90 de ani, a anuntat fratele sau, caruia i-a predat puterea in 2006, scrie AFP, citata de Hotnews.

Fidel Castro a murit. El Lider Maximo avea 90 de ani

Fidel Castro a murit. Anuntul a fost facut de televiziunea de stat din Cuba. Luptator de gherila, om de stat, figura istorica, revolutionarul care a condus Cuba aproape o jumatate de secol s-a stins din viata la 90 de ani.

VIDEO Fidel Castro a murit. El Lider Maximo avea 90 de ani

Anuntul a fost facut la televiziunea de stat din Cuba de catre fratele sau, Raul Castro. Luptator de gherila, om de stat, figura istorica, revolutionarul care a condus Cuba aproape o jumatate de secol s-a stins din viata la 90 de ani.

Politicienii romani despre Fidel Castro: A murit ultimul lider al Razboiului Rece

Fostul ministru de Externe Mircea Geoana considera ca liderul revolutiei cubaneze Fidel Castro a aratat cum lupta pentru independenta poate fi deturnata catre dictatura.

9 zile de doliu national in Cuba. Funeraliile lui Fidel Castro vor avea loc pe 4 decembrie

In Cuba au fost decretate 9 zile de doliu national dupa moartea parintelui Revolutiei, Fidel Castro, vineri seara, la varsta de 90 de ani. Trupul neinsufletit al lui Fidel Castro urmeaza sa fie incinerat, iar pe data de 4 decembrie sunt programate funeraliile la Santiago de Cuba, in sudul tarii, au anuntat sambata autoritatile cubaneze, citate de AFP.

Fidel Castro a fost un dictator.E dubios sa ascult toate omagiile. Un comisar european are o pozitiei categorica cu privire la fostul lider cubanez

Comisarul european pentru comert Cecilia Malmstrom l-a numit sambata dictator pe liderul revolutiei cubaneze Fidel Castro, decedat vineri noaptea, si s-a aratat surprinsa de omagiile care i se aduc, transmite EFE, .

Fidel Castro a murit. Cum au reactionat liderii americani. Obama: Istoria il va judeca. Trump: Si-a oprimat propriul popor

Presedintele american in exercitiu Barack Obama a declarat sambata, la o zi dupa moartea lui Fidel Castro, ca Statele Unite intind o mana a prieteniei poporului cubanez.

Fidel Castro a murit. Ce spune Putin despre omologul sau cubanez

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis omologului sau cubanez Raul Castro un mesaj ii care ii aduce un omagiu lui Fidel Castro, un prieten adevarat si loial al Rusiei, relateaza BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )