Libnet.ro
UNICEF

11:30

A murit Remus Maris, fost primar al municipiului Hunedoara timp de 12 ani

Adevărul Adevărul,
A murit Remus Maris, fost primar al municipiului Hunedoara timp de 12 ani

Remus Maris a murit. Fostul economist Remus Maris s-a aflat la conducerea administratiei locale din Hunedoara timp de 12 ani, in perioada 1992 2004. continuă pe Adevărul

Liviu Spataru, fost primar al Resitei, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru luare de mita

Curtea de Apel Craiova a pronuntat vineri, 28 martie 2014, sentinta definitiva in dosarul instrumentat de DNA pe numele lui Liviu Spataru, fost primar al Resitei in mandatul 2004 -2008. Magistratii au decis sa-l condamne pe Spataru la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita.

Liviu Spataru, fost primar al Resitei, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita

Curtea de Apel Craiova a pronuntat vineri, 28 martie 2014, sentinta definitiva in dosarul instrumentat de DNA pe numele lui Liviu Spataru, fost primar al Resitei in mandatul 2004 -2008. Magistratii au decis sa-l condamne pe Spataru la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita.

Acuzat de fapte de coruptie, Gheorghe Anghel, fost primar de Caracal, afla ce soarta il asteapta in Ziua Pacalelilor

Fostul primar al orasului Caracal vreme de 21 de ani, Gheorghe Anghel, afla marti 1 aprilie, daca dosarul in care este acuzat de grave fapte de coruptie alaturi de alte 13 persoane va intra pe ultima turnanta sau cercetarile vor fi reluate. Dosarul cu pricina se afla la judecatorul de Camera Preliminara din data de 13 martie, acesta anuntand ca-si va pronunta decizia chiar de Ziua Pacalelilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )