Libnet.ro
UNICEF

05:15

Muzeului National de Istorie a Romaniei din Bucuresti se va inchide pentru cinci ani

Adevărul Adevărul,
Muzeului National de Istorie a Romaniei din Bucuresti se va inchide pentru cinci ani

Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR) din Bucurestise va inchide pentru reabilitare timp de cinci ani, cel mai probabil incepand de anul viitor, conform conducerii institutiei. continuă pe Adevărul

Muzeul National de Istorie a Romaniei din Bucuresti se va inchide pentru cinci ani

Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) din Bucurestise va inchide pentru reabilitare timp de cinci ani, cel mai probabil incepand de anul viitor, conform conducerii institutiei.

Protocolul de predare-preluare a terenului din Bucuresti pentru construirea unei moschei a fost semnat: Terenul se afla pe Bulevardul Expozitiei

Protocolul de predare-preluare a terenului din Bucuresti, pe care va fi construita o moschee, a fost semnat marti de secretarul de stat Victor Opaschi, din partea Secretariatului de Stat pentru Culte, si de muftiul.

Aproape 1.250 de apeluri in ultimele 24 de ore la dispeceratele Serviciilor de Ambulanta din Bucuresti din cauza caniculei

Aproape 1. 250 de apeluri s-au inregistrat doar in ultimele 24 de ore la dispeceratele Serviciilor de Ambulanta din Bucuresti. Dintre acestea, aproape 650 au fost urgente iar in cazul a 76 de telefoane, a fost.

Ministerul Culturii a semnat protocolul pentru moscheea din Bucuresti

Secretarul de stat Victor Opaschi, de la Secretariatul de Stat pentru Culte, si muftiul Muurat Iusuf au semnat protocolul de predare-preluare prin care Muftiatul Cultului Musulman din Romania a primit in concesiune un teren pentru construirea unei moschei in Bucuresti.

Burleanu: Nu-mi doream Polonia. Ce spune despre adversarele Romaniei din preliminariile CM 2018

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, spune ca Romania putea beneficia de o grupa mai usoara in preliminariile CM 2018, dar de asemenea putea nimeri si intr-o grupa mai dificila. Seful FRF spune ca tricolorii vor lupta pentru sefia grupei E.

Ponta, despre protocolul de predare-preluare a terenului din Bucuresti pentru construirea unei moschei: Am primit mesaj din partea autoritatilor din Turcia ca in perioada urmatoare o sa progresam cu terenul la schimb (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre semnarea catre secretarul de stat Victor Opaschi, din partea Secretariatului.

Protocolul pentru construirea moscheii din Bucuresti se parafeaza marti

Protocolul cu Muftiatul Cultului Musulman din Romania cu Secretariatul de Stat pentru Culte va fi parafat marti pentru construirea moschei din Capitala, potrivit Digi 24.

Calin Popescu Tariceanu a fost operat la piciorul stang la un spital privat din Bucuresti

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a ajuns la spital unde a fost din nou operat la piciorul stang, dupa ce acesta a mai suferit o interventie acum noua ani. Tariceanu a fost operat la un spital.

Aplicatie cu traseele din Delta Dunarii pentru turisti: Programul functioneza si in zone in care nu exista internet

Turistii pot descarca pe telefoane si tablete o aplicatie care arata obiectivele turistice din Delta Dunarii si pe ce trasee se ajunge la acestea. Dupa instalare, aplicatia poate functiona si in zone in care.

Franta acuza Elvetia de incalcarea teritoriului: Elicoptere elvetiene traversau granita si luau apa dintr-un lac din tara vecina pentru animale

Dispute la granita franco-elvetiana. Totul a pornit de la o operatiune neobisnuita a autoritatilor din Elvetia, scrie The Telegraph. Mai exact, elicoptere elvetiene traversau granita in tara vecina si.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )